kalıcı oje çıkarma yöntemleri?

kızlar yani eskiden kalıcı ojeyi sarıp asetonla çıkarırlardı. şimdi frezeyle kazıyorlar. gittiğim bir yer tırnağımı komple kazımıştı resmen tırnaksız kalıyordum. çektiğim acıyı anlatamam.  kağıt gibi kaldı tırnağım. sinirlenip yarıda bırakıp çıkmıştım. sonra başka yere gidip asetonla gül gibi çıkartmıştım. o tırnak haftalarca zor toparladı. yani frezesiz çıkartan yok artık. sizce asetonla çıkarılmasını talep etmek saçma mı? diğer sorum freze düzgün kullanılırsa tırnak inceltmeden çıkar mı? kalıcı ojenin altına jel sürdürsem faydası olur mu?

1. makine ile doğru çıkarılırsa asetondan daha az zarar verir. ama doğru çıkaran işi bilene yaptırmak lazım yoksa biraz bile fazla bastırsa tırnağı komple sökene kadar inceltir. kalıcı oje de altına jel çekilmediyse asetonla çıkarttırmak daha mantıklı ama mesela ben altına jel de çektiriyorum asetonla asla çıkmıyor bir kere öyle bilmeyen bir yer asetonla çıkarmaya çalıştı    çıksın diye 1 saat asetonda beklettiler tırnağımı acıdan ağlamıştım. süslü şehir söylersen belki iyi bir yer önerebilirim.

22 ağustos 2022 11:56

2. Aseton tırnağa daha çok zarar veriyor. 1 senedir aralıksız jel ve kalıcı oje yaptırıyorum. Benim incelmedi

22 ağustos 2022 12:59

3. Allah aşkına nerelerde yaptırıyorsunuz kalıcı ojeyi? İstanbul'da tırnağa zarar vermeyen bir yer lazım :( avrupa yakasında

22 ağustos 2022 13:38

4. A1 istanbuldayım. Avr yakası. Lütfen yer önerin bıktım aylardır salon salon geziyorum

23 ağustos 2022 09:29

5. Ben izmirde esma semaya gidiyorum. Ankara ve İstanbul'da da varlar. Kesinlikle üstlerine yok. Tırnağım da kendinden inceciktir. Hiç zarar vermiyorlar.

23 ağustos 2022 11:05

6. Soruya da cevap vermiş olayım. Esma sema'da yapılanın frezesiz çıkmasına imkan yok.

23 ağustos 2022 11:06