kalın bacak kız gibi hissetmenize engel oluyor mu?

benim bazen oluyor. güzel de kızım ama vücut yapımla alakalı bacağım kalın. en zayıf dönemlerimde bile öyle çok ince değildi. bir çocukken inceydi sanırım. kız narinliği, havası yokmuş gibi hissediyorum. size de öyle oluyorsa hadi bu soru altında dertleşelim.d mesela giyemediğiniz için üzüldüğünüz kıyafetler var mı? ben kısa etek giyemiyorum çünkü ne kadar günlük olsa da bacaklarım o eteği fazla gösteriyor.

1. Bu arada erkek arkadaşlarım bunu ilişki başlayınca söylüyorlar nedense. "Aa senin bacağın ne kadar kalınmış yeni fark ediyorum" :( alt bacak kası mı yaptın diyen bile oldu.d çubuk kraker erkekler bazen kalp kırıcı olabiliyorlar

30 mart 2024 00:26

2. benim cocukken bile kalindi bacaklarim. fazlasiyla feminen hissettiriyo ki ben bundan hoslanmiyorum. popom da buyuk kisa yapisan etek giyince eskort gibi hissediyorum, bildigin yalan dunya tulay oluyorum. seksi ama ucuz bi seksilik gibi. buyuk memesi olanlarin meme dekoltesi verince fatmagulun yengesi gibi hissetmeleriyle ayni problem :d senelerdir spor yapiyorum vs ama hic bir degisiklik yok. lipodem oldugumdan supheleniyorum ki cogu belirti bana uyuyor bu da bacaklarimin muhtemelen hic bir zaman incelmeyecegi anlamina geliyor. hastaligi bir incelemenizi oneririm.

30 mart 2024 00:33

3. kız gibi hissetmek nedir ablacım ya :d erkek arkadaşın olacak düdüklü tencerenin yüksek dozda body shamingine maruz kalmışsın bırak onu istediğini giy boş yere üzüleceğine. Bayılıyorum bu erkeklerin çok bilen havasıyla laf söyledi bal kabağı şeklindeki saçmalıklarına.

30 mart 2024 00:46

4. Ay evet ya ucuz bir seksilik oluşuyor. Seksi olmayı bir kadın elbette ister ama böyle kesinlikle değil.

30 mart 2024 00:48

5. çok çirkin bir kafa yapın var. fark etmesen de inkar etsen de kadın düşmanısın. kendine bile düşmansın

30 mart 2024 01:03

6. a2 kanka sana kotu bi haberim var bacagin cocukken de kalin idiyse hastaligin falan yok baya kemiklerin iri :d bi de sporla inceltemedigi kemik icin hastalik uydurmus gotunden sgkfkfj

30 mart 2024 01:20

7. ss'ye dünyaca en çok beğenilen kadınların tam tersi kalın bacaklı ve iri kalçalı olanlar olması şoku -rihanna, beyonce, jennifer lopez, kim kardashian ... çok ince bacağı heteroseksüel erkeklerin beğendiğini hiç görmedim, kadınların takıntısı sadece.

30 mart 2024 01:21

8. Ss benim de üst bacaklarım kalın ve kalçam geniştir, sadece lisede beni elde edemediği için kudurmuş bir çocuk bacaklarıma laf etmişti. Belim ince ve boyum tr ortalaması için uzun sayılan bir boy ben mini etek giymeyi de hep çok sevmişimdir. A etekler çok yakışıyor, gayet de feminen hissettiriyor. Ben zayıf erkeklerin yanında kendimi biraz tuhaf hissediyorum sadece ama onların bayıldığı bir şey geniş kalça ve kalın bacak

30 mart 2024 01:56

9. a5 kanka benim bacagimi gormeden benden daha iyi biliyosun he helal olsun sana. ayrica iri kemikli insanlar da yaglanma ve kilo alma problemi yasayamazmis gibi. lipodem zaten tam da sporla eritilemeyen yaglanma problemi cahil mal. al da bilgilen: (link: https://www.ilkerkiris.com/lipodem-hakkinda-bilmeniz-gerekenler Aşırı egzersiz ve sıkı diyete rağmen, kilo verme çabaları anormal vücut yağ dağılımı üzerinde etkili bir sonuç yaratmaz.)

30 mart 2024 02:12

10. bacağım var mı? evet. yürüyor muyum? evet. daha da üzerine bir sn düşünmem niye kız gibi hissetmeme engel olacak? ayrıca kız gibi ne ya

30 mart 2024 02:14