kaliteli bir tayt için önerebileceğiniz bir marka var mı acaba?

siyah, penye ve iç göstermeyen bir tayt arıyorum. pentidekilerden pek memnun kalmadım. önerebileceğiniz bir site ya da marka var mı hiç?

1. Süslü pumadan ve adidastan uzak dur ama nike ömürlük. 6-7 yıl oldu hala yepyeni ve o kadar güzel toparlıyor ki. Bence bir seferlik fazla ver ve rahat et

5 şubat 2021 09:53

2. trendyoldan almıştım evde giymek için ama çok güzel çıktı, diğer renklerini de aldım, dışarıda da giyiyorum. tabi kışlık, kalın biraz. ne iç gösteriyor ne bir şey. taş gibi, toparlıyor da.

5 şubat 2021 10:25

3. trendyolmilla bu arada anlatmak istediğim marka tabii.

5 şubat 2021 10:26

4. calzedonia

5 şubat 2021 10:37

5. Normalde penti önerirdim aşırı memnunum ama ordan kullandıklarım penye değil o yüzden trendyolmillanın toparlayıcılarını öneririm süslüm yüksel beller, kışlık kalınlar ben hep siyahını hem grisini aldım ikisi de çok güzel

5 şubat 2021 10:57

6. Trendyolmilla +1

Kışlık bir şey alayım demiştim baktım herkes beğenmiş. 35 liralık ürün ne kadar iyi olabilir ki diye aldım aşık oldum. Oldukça kaliteli, iç göstermiyor ve karnı çok iyi toparlıyor süslü. Bir de ben diz izi yapmamasına çok dikkat ediyorum, bu yapmadı

5 şubat 2021 10:58

7. (link: https://ty.gl/6ka3jp0s influencer gibi link vereyim ajajajajajaj)

Ben 35e almıştım geçen ay...

5 şubat 2021 11:00

8. Pentiden memnun kalmadım demişsin süslü ama ben miracle slimmer olanı 2 senedir giyiyorum hala taş gibi çok seviyorum

5 şubat 2021 11:20

9. Trendyol evet ic gostermiyor, toparliyor falan ama kumasina bakinca kaliteli durdugunu dusunmuyorum. Bence oyle kaliteli tayt kategorisinde degil. Penti de kotu. Calzedonia iyi oluyor.

5 şubat 2021 11:30

10. Trendyol ve calzedonia ya bakacağım süslüler çok teşekkür ederim.

5 şubat 2021 11:51