kandırıldım, aptal yerine kondum?

biriyle birlikteydim, 10 aydır kadar. boşanmış olduğunu sanıyordum, çocuğuyla bile tanışmıştım. resmi olarak boşanmışlar gerçekten ama arada gidip eski karısında kalıyormuş çocuğuyla vakit geçirmek için. eski karısı da beni biliyormuş. aralarında hiç ilişki yokmuş (??). nafaka falan ödüyor ve eski eşi de çalışmıyor, çocuğuyla ilgilenip instagrammerlık yapıyor. ben de bunları stalklayınca öğrendim ama kadının hesabını karıştırırken özel bir aile hesabı da gördüm, x ailesi diye ve profil fotoğrafı bunlardan oluşuyor. aktif hesap mı pasif mi bilmiyorum. o kadar aptal ve kandırılmış hissediyorum ki. adamı geçiyorum kadın nasıl izin veriyor buna?? adam açık ilişkiye onay verecek biri değil?  bunu konuşmak istedim öğrenince ve ilişkiyi çat diye bitirdi. adama zarar vermek istiyorum ama çevresine mail atarak takıntılı psikopat gibi durmak istemiyorum. bir de çocuğunu benimle tanıştırıyor, birlikte vakit geçiriyoruz!!

1. yani çocuk için o evde kalıyor olabilir mi?

26 ağustos 2024 19:32

2. olay ne?

26 ağustos 2024 19:41

3. Süslü çocuklu adamla birlikteyseniz bu şeylere açık olmanız gerek. Çocuk henüz 10 yaşında ve sağlıklı gelişimi önemli, bu yüzden babasıyla aynı evde kalmak da ister, ödev de yapmak ister, oynamak ister ve eğer velayet annedeyse onun evinde bu olayların gerçekleşmesi çok normal. O yaşta çocuklar anne ve babayı aynı anda görmek istiyor. Onlar ayrılamaz evet boşansalar da çocukları olduğu için aileler. Kaldıramamışsınız anladığım kadarıyla bu yüzden adamla ilişkinize son verin.

26 ağustos 2024 19:47

4. Bu ilişki de şuan toksik davranan sensin sakin ol. Bak bende boşanıyorum ve boşanmak isteyen de benim ona rağmen seni toksik buluyorum

Adam sana güven vermiyorsa, söylediklerine inanmıyorsan git eski eşi/mevcut eşiyle konuş. Abuk sabuk düşüncelerini de bırak bir zahmet

Ayrıca boşanmış olsa bile gidip eski eşinde kalabilir, çocuk hastadır ateşlidir vs vs bunun bir sürü gerekçesi olabilir. Bu yanlış değil

26 ağustos 2024 19:48

5. Cevaplar şaka mı ? Adam eski karısının evinde kalıyormuş ve herkes normal diyor. Ama çocuk içinmiş. E o zaman çocuk babasıyla kalmak istiyorsa babasının evinde gidip kalabilir. İlla annesi ile aynı evde hep birlikte kalmalarına gerek yok. Çocuğa boşandıkları ve artık anne ile aynı evde hep beraber kalmayacakları uygun bir dille anlatılabilir. Birlikte yemek yiyebilir , çocuğun etkinliklerine vs katılabilirler elbette ama aynı evde kalmak çok saçma.

26 ağustos 2024 20:09

6. hadi, hadiii... işinize gelmeyince mangalda kül bırakmıyorsunuz. adam eski karısıyla birlikte kaldığını sevgilisinden gizlemiş işte, kız konuyu konuşmaya kalkınca da çat diye ilişkiyi bitirmiş. normal davranış mı bu? kıymet verdiğin birine yaklaşımın böyle mi olur?

tipik "ayrılsam da onlar benim ailem, sen dış kapının dış mandalısın" zihniyetindeki, karnım doysun pastam dursuncu, ataerkil türk erkeği işte. iyi olmuş bu adamın yaşantından siktirdiği ss.

26 ağustos 2024 20:21

7. çiçik için. Madem çocuk için birçok şeye razı gelinecekti ayrılmasalardı o zaman. Ayrılıp birbirlerinin götlerinden ayrılmıyorlar ama sorsan çiçik için.

26 ağustos 2024 20:25

8. Süslü kandırdığı konuyu ben de anlayamadım. Eşimle hiç görüşmüyorum diyip gizli gizli mi görüştü?

Anlattıklarınızdan burada kandırılmışlık yok da yani bu tarz bir ilişkiyi kabul edip etmemek var sanki. Yani adam saçma bir ilişki yaşıyor sizin de buna okey olmanızı bekliyor. Bu da size saçma ve yanlış geliyor kabul etmiyorsunuz. Kandırılmışlıktan ziyade durum bu gibi.

26 ağustos 2024 20:43

9. Valla geri zekalı dolu burası

Ss adam a r a d a kalıyor yazmış.

Arada kalıyormuş

Arada

Umarım anlaşılmıştır

Ayrıca ilişki dinamiklerini bilmiyoruz. Belki çocuğun pedagogu bile bunu istemiş olabilir, daha bir sürü ihtimali de söyleyebilirim de durup düşününce kime ne anlatıyorum diyorum. Üff öyle işte

26 ağustos 2024 21:25

10. Arada kalıyorsa ve bu masumane ise neden saklasın ki ss'den? Saklamasa ben de çocuğun sağlığı bakimindan gerekli olabilecegini, bu nedeble yaptiklarini düşünürdüm. Ama bu bana bariz kötü niyetli geliyor

26 ağustos 2024 21:38