kapadokya otel önerisi olan var mı?

süslüler selam. yakın zamanda birkaç arkadaşımla kapadokya'ya gitmeyi planlıyoruz. kapadokyaya gidip şu otelden çok memnun kaldık, şuraya mutlaka git vs. gibi tavsiyeleriniz varsa duymak isterim. özellikle otel tavsiyesi olan varsa çok iyi olur. teşekkürler <3

1. Süslü bütçenizi yazmadan cevap verilmez, kapadokyada çok güzel oteller var ama çoğu ciddi ciddi pahalı hatta ücretleri euro üzerinden. Museum otel baya güzel ben kalmadım ama bir arkadaşım çok beğenmişti. Bir de normal konaklamak için yeterli olan yerler var ortalama

18 nisan 2021 20:04

2. a2 süslü 2 gece konaklama + gidiş dönüş yol için kişi başı 1000 lirayı geçmemeye çalışıyoruz bütçemizi daha çok otel dışı şeylere ayırmak için, araç filan da kiralayacağız. öğrenciyiz, museum hotel bizi fazlasıyla aşıyor maalesef :( otelden beklentimiz ultra lüks olması her imkana sahip olması değil ama gezebileceğimiz yerlere yakın olsun, hijyenik olsun, kaliteli şık olsun bunlar bizim için yeterli. şu anda travellers cave hotel'i gözümüze kestirdik ama tabii ki gitmiş olan süslülerin tecrübelerini de duymak istedik

18 nisan 2021 20:25

3. blue moon cave hotel gayet güzel göreme'nin içinde her yere de yakın. göreme açık hava müzesine falan yürümüştük biz. 2019 yılı ocak ayında gitmiştim, şimdi nasıldır bilemem. mağara odalar güzeldi ve kahvaltısı zengindi en son. otelin biraz ilerisinden avanos'a otobüs de kalkıyordu ama tabi bu koronada binilmez. çevrede araba kiralama yerleri de var. çevresinde birçok hediyelik eşya, restoran var.

18 nisan 2021 20:29

4. Süslü konumunu tam hatırlamıyorum ama dinler otelde konaklamıştım ama iş için ve gayet temizdi yemekleri falan fena değildi. Fakat konsept bir otel değil

18 nisan 2021 20:59

5. Bütçenizi bilemem ama biz mithra face otelde kalmıştik. Odanın kendi boş alanı vardı bahcesi gibi taşlık bir alan, orada da oturup çayımızı kahvemizi içmiştik. Pandemi dönemi değildi, doğal olarak şu an çalışıyor mu ya da önlemleri nasıl bilemem.

18 nisan 2021 23:41

6. Bütçenizi şimdi gördüm, otel fiyatı aşabilir biraz ama yine de bir kontrol edin derim. Kahvaltısi falan gayet başarılıydı.

18 nisan 2021 23:42