kapalı kadınların şapka takması konusunda ne diyorsunuz ?

bu gözüme tuhaf görünüyor ama sebebini de anlayamıyorum. daha çok aksesuar olarak kullanılan sapkalardan bahsediyorum. bir de kapalı olup sürekli plaj şapkası, büyük hasır şapkalar, kepler takan en kötü kapüşonunu her mevsim kafasına geçiren kadınlar kapalı olduklarını gizlemeye mi çalışıyor sizce? siz de bu görüntüyü garipsiyor musunuz?

1. başörtüsü yüzü güneşten korumadığı için amacına uygun olarak şapka kullanıyor olabilirler sanki değil mi? işinize bakın ya isterlerse aksesuar olarak takarlar size ne ki burada soru açacak kadar ilgileniyorsunuz?

29 mayıs 2021 00:08

2. Ben de başörtülüyüm ama bana da saçma ve zorlama geliyor o görüntü. ayrıca şapkayı takabilmek için de baya uğraş gerekiyor topuz yapmayacaksın gerekirse şapkayı başörtüne iğneleyeceksin falan olur da çıkarırsan da görüntü komik.

29 mayıs 2021 00:10

3. üf gerçekten kötüsünüz. ne demek ne düşünüyorsunuz ya? ne düşünelim kara kara ne yapmayı amaçlıyorlar onu düşünüyoruz. let women enjoy things.

29 mayıs 2021 00:13

4. Her sorunun altına ne düşünelim niye düşünelim falan yazıyosunuz ne komiksiniz ya. Bi de kötüsünüz yazmış çok alındım ya. Bi insanı veya herhangi bi şeyi gördüğünüzde aklınıza düşen fikirler istemsizdir ve kimse kimseyi bunun için yargılayamaz. Burada sadece fikir belirtiyoruz

29 mayıs 2021 00:18

5. Ben de yazın güneşten korunmak için takıyorum iğne taktığım falan yok gayet rahat. Çıkarınca topuz yapmadığım için kötü göründüğünü düşünmüyorum asıl kafası kadar topuz yapanlar uzaylı gibi duruyor. Zaten Kötü görünüyorsa da görünüyor umrumda değil güneşin altında domates gibi kızaramam

29 mayıs 2021 00:29

6. soruda da yazdigim gibi aksesuar amacli kullananlari kastettim. instagramda cok goruyorum devasa hasir sapkalar, kepler, cicek taclari vs takiyorlar. bana da cok zorlama gorunuyor. amac sac yuzunden eksik kalan kafayi suslemek mi yoksa komple kapali goruntusunden kurtulmak, bunu gizlemeye calismak mi?

29 mayıs 2021 00:55

7. Uzun zamandir gordugum en gereksiz, sacma ve hayatsiz soru.

29 mayıs 2021 01:09

8. Burada bi konuyu tartışmanın gerçekten imkanı yok ya herkes akbaba gibi bekliyor biri bi şey yazsın da duyar kasayım diye. Evet en özgür düşünceli sizsiniz defolun şimdi

29 mayıs 2021 01:14

9. Kimse kimseyi yargılamıyor yapılamaz giyilemez takılamaz demiyor, yükselen bi trend üzerinde konuşuyor tabi anlarsanız. Ayrıca burada bu gözler külodunuzun modaya uygunluğunu tartıştığını bile gördü oralara neden kadın düşmanlığı yazmadınız? Sözlükte kadınların yargılanmasıyla kafayı bozup her şeyi kendine hakaret sayıp büyük eziklik içinde olan kadınlar var ben de buna üzülüyorum

29 mayıs 2021 01:36

10. afedersiniz kapalıların dokunulmazlığını unutmuşum. tartışmak yasaktı. konuyu hiç açmadım farzedin.

29 mayıs 2021 01:54