kapalılar neden saçını gösteriyor?

çok saçma değil mi ya? başın tamamını kapatıp önden birkaç tel göstermek nedir . yani onlar gözükünce ne oluyor ki.

1. Gözükünce ne oluyor

21 şubat 2022 23:40

2. Yollu bunlar yollu yollu

21 şubat 2022 23:40

3. Gözükmemesi gerekiyor

21 şubat 2022 23:45

4. allah olmadığım için insanların ne kadar kapalı olduğuyla ilgilenmiyorum

21 şubat 2022 23:48

5. kankiler size ne ya cidden diyorum bak. bu ülkede herkesin kendi rızası ile kapandıgına nasıl emin oluyorsunuz? ordan görünen azcık saç ile belki kendini rahatlatıyor. yapmayın lütfen. herkes istediğini yapsın bize ne ki ya...

21 şubat 2022 23:49

6. göster ama elletme yeni trend bu da ondan. full makyajlı skinny pantolonlu kırmızı ojeli french manikürlü derken şimdi de bu çıktı dinde revizyon dedikleri bu olsa gerek.

21 şubat 2022 23:49

7. Ya üfff sanane deyip durmayın. İnstagramda hep karşıma çıkıyor o kadar sıkıldım ki bu durumdan. Çıkarsınlar başörtülerini o zaman.

Eskiden ne güzeldi. Hiç böyle değildi, absürt şeyler yoktu bu kadar. Hakkıyla kapananlar daha çoktu. Ne zaman şu  kapalı influencerlar türedi o zaman yozlaştılar.

21 şubat 2022 23:52

8. aşırı varoşsunuz. son anonim kimse o dediğin lafı demiyor. herkes istediğini giysin diyorum aksini söyleyenin de kendi zihniyetsizliğidir. ss cok görmek istemiyorsan kapat instanı sen de. senin görmek istemediğin türde insanlar dünyadan yok olmayacak alış bu duruma.

21 şubat 2022 23:54

9. bu defalarca ama defalarca konuşuldu artık sıkılmadınız mı? size ne? bize ne? yapamayın artık bunu. elinize ne geçiyor? özgürlük kavramından, 21. yüzyılda ve kadın odaklı bir ortam da bu kadar bi haber olmak beni sinirlendirmiyor artık üzülüyorum. sadece merak ediyorum açık yada kapalı neyse herhangi bir giyinme biçiminin size ne zararı var? sizin özgürlük alanınıza müdahelesi mi var, nedir rahatsızlığınız gerçekten anlamaya çalışıyorum. Herkes sizin istediğiniz gibi mi giyinmeli? kapalının saçı gözükmesin, açık olan da çok açık giyinmesin, kapalı olan makyaj yapmasın, zaten kadın dediğin çok da şey yapmasın kadın sonuçta değil mi? valla doldum artık biraz araştırmaya, okumaya, biraz olsun empati yapmaya davet ediyorum. çok zor bir şey değil.

21 şubat 2022 23:58

10. a9 çok yanlış gözlemlemişsin aksine en çok laf yiyenler onlar :d kapalılar 'nasıl kapalısın saçın gözüküyor.' der açıklar da 'bize özeniyor yazık' der. en 'mahallesiz' kişiler onlar yani makbul şekilde kapalı olarak görülmeyenler.

22 şubat 2022 00:00