karşı cinsten ve gay erkeklerden hoşlanmanın bir adı var mı?

bir kadın için? yine hetero mu sayılır?

1. evett

30 eylül 2020 16:32

2. Gay erkeklerden hoşlanmanın fetiş olup olmadığı tartisiliyor bazi lgbt platformlarda suslu. Yani erkelerin lezbiyen bir kadina ben seni hetero yaparim demesi gibi. Eger erkek bireyin gay oldugunu en basindan bilerek ondan hoslaniyorsan bence bu bir fetiş.

Ikinci soruna cevap olarak hetero oldugunu soyleyebiliriz

30 eylül 2020 16:44

3. a2 süslü yakışıklı olan bazılarını çok beğeniyorum, ve düşünmüyor da değilim neden hep yakışıklı erkekler gay diye hugdjkgh (gizlinot: sanırım fetişistim) (gizlinot: :()

30 eylül 2020 16:59

4. imkansızlığı da hoşuna gidiyor olabilir. özellikle bu aralar ilişkilerden içten içe kaçıyorsan.

30 eylül 2020 17:03

5. Yükselmekle fetis biraz farkli bence suslu yani nasil desem onlarla yatmak istiyorsan evet fetise kacabiliyor. Mesela ben caglar almendiye falan cok yukseliyorum cross-dressing tadında yapılınca inanilmaz hosuma giden bir sey ama escinsel bir bireyle seks yapmazdim sahsen(biseksuel bir kadinim bu aradansjsjs)

30 eylül 2020 17:08

6. Gay olduğu dışarıdan belli oluyor mu? Ben de biraz araştırmıştım bu konuyu, cevap senin de gay olabilme ihtimalin var. Feminenlikten hoşlanmak olarak gösteriliyordu nedeni de. İngilizcen varsa o şekilde aratırsan daha çok sonuca ulaşabilirsin.

30 eylül 2020 17:15

7. Anonim5 butun gayler feminen degil ki pasiflerde bile hetero erkekten daha maskulen tipler oluyor

30 eylül 2020 17:29

8. a4 bilmiyorum süslü...

30 eylül 2020 17:34

9. a2 süslü dürüst olmak gerekirse yapabileceklerim var

30 eylül 2020 17:34

10. a5 bazılarının oluyor çünkü diğer erkeklerden daha kibr oluyorlar. bazılarının da sadece tipi ve vüzutarı hoşuma gidiyor fjdkl

30 eylül 2020 17:36