1. Ben 2 sene önce mezun oldum. Ve açıkçası seviyorum ben, bizim ilk gittiğimiz zamanlar bir iki kafe anca vardı gerçi o haliyle dahi severdim ben. Zaten öğrenciler 100.yılda yaşıyor oraya zibilyon tane yer açtılar, insanlarla değil öğrencilerle oluyorsunuz zten. İnsanları da öğrencileri artık kabullenmiş durumda. Zaten yerliyle karşılaşacağınız yerler ya Safranbolu ya da Merkez onlar da esnaf zaten. Doğası derseniz pek doğası yok ama bahar vakti böyle eski Safrana gitmek, hıdırlığa yürümek yeni safrandan güzel oluyor. Kışın Kardemir fabrika bölgesinden dolayı is olur havada ve saçınızı yıkayıp çıkınca değişik kokar bir saçınız böyle duman duman. Kampüs 2007 yapımı bir üniversiteye göre iyi bence. Yani gidip oturacak kafe bulur, filmini izler, alışveriş olarak gratis watsons yves rocher falan var giyim olarak maalesef pek iyi değil ama kadınlar için kendi açtıkları markalar var bir avmnin içinde belki orada arada sırada bulabilir. İçkili eli yüzü düzgün mekan viraz zor belki konaklara gidebilir ama onlar alaturka biraz, eskiden gümüş konak vardı barı vardı iyi bir grup çalardı. Ama normal içkisiz kafelerde inanılmaz bir canlı müzik yapma aşkı var snsnns başk sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum aklıma başka bir şey gelmedi
karabük nasıl bir yer süslüler ?
- cevaplar
6 ocak 2019 11:21