yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    6 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    kardeşim liseye başlıyor yurtlar nasıl?

    süslüler kardeşim liseye farklı bir ilçede başlıyor 2-3 saat uzaklıkta. ben biraz endişeliyim kendimde üniversite yurt alışverişini abartmıştım gözümde, endişelenip heyecanlanmıştım yine. sizce neyi nereden almalı? az kaldı okullara. off kafam karışık. kessinlikkle alın dediğiniz var mı? başlıkları okudum ama yetmiyor .çok seviyorum kardeşimi değişik hissediyorum. yurt nasıl lisede? arkadaş ortamı, etüt saatleri.. 

    1. Terlik,havlu,kupa haricinde her gun kullandigi seyleri alsin.(dis fircasi sampuan vs.) Yurt iste ya cok bi olayi yok

    2 eylül 2018 20:24

    2. Alışveriş sorunuza çok yorum yapabileceğimi zannetmiyorum ama lisede yurt hayatından biraz bahsetmek isterim. Lisede yurtta kalmak çok zor ama aynı zamanda çok da eğlenceli olabilen bir deneyim. Arkadaş edinmek nispeten daha kolay. Biz mesela okulun yurdunda sıkış tepiş odada 8 kişi kalıyorduk ve başka imkanımız yoktu odalar 8 kişilikti. Gerçekten çok zor zamanlar da geçirdiğim oldu gerek öğretmenlerden gerek yaşıtlarımdan mobbing de gördüm. Gruplaşmalar vardı elbette. 6 yıl önce mezun oldum liseden ve bana kattıklarını kesinlikle gözardı edemem. Mesela kendi başıma bir şeyleri başarabildiğimde çok gurur duymuştum kendimle. Naçizane fikrim yaşanması gereken bir deneyim olduğu. Sevgiler :)

    2 eylül 2018 20:31

    3. Sağ ol 1. Anonim bakalım listeye koyarız

    2 eylül 2018 20:35


    4. (yazar: Kedipatisii) teşekkürler biraz daha içim rahat sanırım, ona bir şeyler katması iyi olur

    2 eylül 2018 20:36

    5. Süslüm yurtta kalan biri olarak söyleyebilirim ki stoklamasın alacaklarını, insanlar eşya almayıp çok eşyası olanlardan geçiniyor...Etüt saatleri iyidir katkı sağlar başarılı geçer. Kesinlikle 2 çift terlik, banyo+2 el havlusu, kişisel bakım malzemeleri almalı.Bulabilirseniz kilitli bir kutu alın dolap açık olsa bile özel eşyalarını koyacağı kutusu olur. Dolaplar küçük oluyor tek kapı çok eşya götürmesini önermem. Ya da bavulla dolap arasında eşyaları değiştirecekse götürsün yanında. Saç kurutma makinesi; ufak ucuz bir şey tercih edin. Saç makyaj bakım ürünleri konusunda baştan çizgisini belli etsin yoksa sonra önüne geçemez insanların, umarım kolay adapte olur başarılar dilerim :)

    3 eylül 2018 00:38

    6. Çok sağ ol 5. Anonim, biraz daha fikir sahibi oldum sayende.

    3 eylül 2018 00:53