kardeşimin söylediği laf o kadar zoruma gitti ki?

keşke kafa dengi bir ablam olsaydı dedi. ne diyeceğimi bilemedim. küçük bir ilçede yaşıyoruz. yapacağımız aktiviteler kısıtlı. bunu da geçtim ben dünyanın en asosyal insanı olabilirim. evden dışarı çıkasım gelmiyor. kendime bir şey alacaksam kırk kere düşünürken o istediğinde asla ikiletmiyorum. ben ona bu kadar düşkünken onun bana bunu demesi... bilmiyorum süslüler çok zoruma gitti. sizle konuşmak istedim.

1. sen de istedigi hicbir seyi yapmazsın olur biter, üzülmene gerek yok.

20 haziran 2021 17:00

2. Süslü ablamı çok seviyorum ama mesela küçükken tartıştığımızda veya istediğim bir şey yapmadığında ben de ona benzer şeyler hatta daha ağır şeyler söyleyebiliyordum, sinirliyken olur öyle kendinizi üzmeyin

20 haziran 2021 17:00

3. anon1 bu kadar kırıcı olmak zorunda değilsin.

ben de ablayım ve kardeşime çok düşkünüm, bana söylese kardeşim bunu oturup ağlardım muhtemelen. süslücüm kardeşinle daha fazla vakit geçirmeye çalış evde olsan bile. biz de hep evdeyiz, evde yapılacak şeyler de var birlikte. kardeşine yapmak istediği şeyleri sorabilirsin. biz mesela kilden bir şeyler yapıp boyuyoruz vs. bu tarz şeylere ilgisi varsa internetten alıp evde beraber yaparsınız. biz sık sık film izleriz, kahve yapıp balkonda sohbet ederiz. bu arada aramızda 7 yaş var. liseye gidiyor, onun ilgi alanına giren şeyleri yapmaya gayret ediyorum ben genelde. sen de kardeşinle oturup bu konu üzerine konuşabilirsin ve beraber yapabileceğiniz şeyler bulabilirsiniz. hem kaliteli zaman geçirmiş olursunuz hem de aranızdaki bağ kuvvetlenir.

20 haziran 2021 17:07

4. bu sorunun cevabı aslında çooooook basit. madem böyle hissettiniz aynen bize yazdıklarınızı kardeşinizle paylaşacaksınız. konuşamıyorsanız da yazabilirsiniz.

20 haziran 2021 17:11

5. ödün vermeyeceksin bebek. burdan kimsenin dediğini de takma, duygusuz tipler anca gelip laf sokar. ne kadar değer görüyorsan o kadar değer ver hayat böyle

20 haziran 2021 17:25

6. Bizim de aramızda 5 yaş var. Haftaya yks'ye girecek. Sınav sonrası yakın bir yerlere gezmeye götürmeyi planlıyordum. Küçük de değil ki. 19 yaşında. Reglim, o yüzden de duygusal davrandım sanırım. Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Çok tatlısınız..

20 haziran 2021 18:20