kardelen yıldırım hakkında ne düşünüyorsunuz?

ben ismini ilk kez burada duymuştum, sevgilisinden ayrıldığında. sonra arada bir baktım öyle profiline. birkaç kez de makyaj videolarını izledim yeni başlayanlar için ayrıntılı güzel şeyler çekmiş. dün gece de taşınma/dekorasyın videolarını izledim öyle şeyleri çok severim :d diğer infl gibi herkesin evinde olan şeylerden almamış, bazı şeyler israf olmasın diye dönüştürüyor, kendine has bir tarzı var gibime geldi, takip ettim. kendi işinin yanında ek olarak inf yapanların daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. ama devlette çalışmıyor mu, link vermesi yasal mı? öyle bir komuşalım istedim sohbet etmek isteyen varsa buyrunuz

1. hayatımda gördüğüm en cimri insanlardan olabilir. makyaj videolarında şok olmuştum

3 kasım 2023 17:06

2. Ay ne olmuştu a1 süslü

3 kasım 2023 17:08

3. kız kendi dr babası da dr, durumu ortalamaya göre iyi bence tc halkı malum. beaulis lykd falan tüm makyaj malzemeleri, pahalı bir ruj al dene demişler 30dk boyunca o parayı ona vermem cok sacma bilmem ne diye konustu (isi influencer olmak aynı zamanda bi zahmet dene yani)

3 kasım 2023 17:36

4. İşi infl olmak değil bence, daha çok hobi gibi yapıp hobisinden para kazanıyor gibi :d yani bana öyle geldi. Bazı insanların hayata bakışı farklı ya, yani sırf marka diye çanta koyafete aşırı para vermek bana da saçma geliyor mesela. Ama dediğin gibi göz önünde biri olsam, takipçim istiyor diye değil ama özel günler için kaliteli ürünler kullanırdım

3 kasım 2023 17:54

5. Peki bu tarz takip ettiğiniz önereceğiniz birileri var mı? Ben mesela cemre atılganı yeni takip ettim, belki biraz farkındalık kazanırım bazı şeylerle ilgili. Şeyma ünalı takip ediyorum ama yakında bırakırım gibi. Önceden ecem uslu demiri takip ediyordum bıraktım. Takip etmeden baktıklarım var vs.

3 kasım 2023 17:56

6. Diliyle fırçayı ıslatıp farı sürmesi geliyor sonra aman benim tükürüğüm nolacak gibi bir şey demişti ahhsd

3 kasım 2023 18:55

7. takip ettiğim tek türk influencer. zaten influencer'lıktaki paradoks şu: okula işe gidiyorlar, bir amaçları var, güzel giyiniyorlar estetik duruyorlar bir şeyler yapıyorlar takip ediyoruz. sonra buradan kazanılan para tatlı geliyor, işlerini uğraşlarını bırakıyorlar. ya tamamen bundan para kazanıyorlar, ya da iş dedikleri kendi uydurmaları bir ürünü takipçi kitleleri genişlediği için insanlara kakalıyorlar. e böyle olunca izlemesi artık hiç keyif vermiyor bu tarz amaçsız bomboş gezen insanları, bunun sonu da takipten çıkmak oluyor. son 2ye ecmel soylu ile kalmışlardı, ecmelin de artık ne yaptığı belli değil, yüksek lisansını bıraktı ve en son ajanda satmaya başladı o noktada takipten çıktım. kardeleni çok beğeniyorum umarım işine ve amaçlarına devam eder ve böyle gider, neredeyse her pazar da videosunu çıkarıyor helal olsun

3 kasım 2023 20:38

8. Bence iyi biri, takipçisi falan da baya arttı ama hiç simarmadi. Beaulis falan kullanması da kendi tercihi. Ülkenin ekonomisi malum.

Bı de tuhaf bı sevgilisi vardı 5 yıllık. O çocuktan hız haz etmemistim. Aldattı kızı.

Kız bence o çocuktan sonra toparlanamadi, kendine daha çok vakit ayırıyor, ev kurdu vs ama kızın gözünün feri gitti ya, o çocuktan sonra yaşam enerjisi gitti kızın... Çok mülayim bir karakteri var gibi geliy, erkekler konusunda biraz tırmalayıcı biri olsa kimleri kimleri götürürdu de potansiyelini göremiyor galiba,belki de canı istemiyordur 😅

3 kasım 2023 20:44

9. Ankara antares avmde gördüm birkac defa kendisini. Fotolardakinden biraz farklıydı. Ama kardelen candır diğer influenzalara göre<3

3 kasım 2023 22:21

10. Sevindim sizlerin de böyle düşünmesine. Çünkü gerçekten sürekli tüketim çılgınlığına sürükleyenlerden bıktım. Tek marifetleri link vermek, kafeye gidip foto çekilmek olanların neden takip edildiğini anlamıyorum. Ecmel de en son kendi araştırıp bir ipl cihazı almıştı; sonra diğer markanın reklamını yaptı. Para nelere kadir işte.

3 kasım 2023 23:00