kargom evime gelmesin istiyorum ?

süslüler trendyoldan sipariş vereceğim mecburen teslimat adresi yazmak gerekiyor ama eve gelmesin istiyorum ben gidip almak istiyorum kargodan. bulunduğum şehir ve ilçeyi doğru yazsam adresi sallasam böyle yapabilir miyim? ya da direkt kargodan almam için bir seçenek var mı?

1. süslü bence adres sallamayın evinizin adresini verip kargo takip kısmından sürekli takip edin sonra sizin yakınınızdaki şubeye gelince hemen firmayı arayıp ben gelip alacağım diyin ve alın

26 eylül 2020 14:10

2. Şubeleri olan bir kargo firmasıysa adrese "xxx kargo xxx şubesi, şubeden kendim alacağım" yazın.

26 eylül 2020 14:13

3. Express ise imkansız sadece eve getiriyorlar

26 eylül 2020 14:16

4. Trendyol express ise komşunuza rrica etseniz de ona bıraksa? Ya da arkadaşınızın adresini yazın isterseniz aklıma sadece bunlar geldi.

26 eylül 2020 14:47

5. Evinize yakın şubenin adresini yazın. Hangi kargoyla çalışıyor mesela yurtiçi kargo mu? Evinize yakın şubenin adını internetten aratın şubenin adresine bakın onu yazın adres yerine. Ben okulda olduğum için kargolar evde bulamıyor diye kampüsün içindeki ptt'nin adresini yazardım. Gider kendim alırdım ordan.

26 eylül 2020 17:54

6. teşekkür ederim herkese, şubenin adını ve adresini yazacağım, trendyol express değil gönderici

26 eylül 2020 18:56

7. trendyol expressle gelen bir siparişimi ptt getirmişti, belki başka kargo şirketlerini de kullanıyorlardır ama sadece ptt kullanma ihtimali var mı ? trendyol express ile alacak olsak

26 eylül 2020 18:57

8. Onu satıcıya sor kısmından onlara soru olarak sorucaksın

26 eylül 2020 19:04

9. kargo şirketinin adresini yaz adres kısmına. kargo oraya gidince gider alırsın. ben jartiyer almıştım internetten kargo şirketinin adınu yazmıştım gidip oradan aldım sonrasında

26 eylül 2020 20:30