kavga esnasında çok sinirliyken söylenen ağır cümleler hakkında ne düşünüyorsunuz?

sevgilinizle, eşinizle, arkadaşınız veya aileniz fark etmiyor. tartışırken çok sinirlense ve ağzından sizi gerçekten kıracak cümleler çıksa ve sonrasında “çok sinirliydim o yüzden söyledim asla öyle bir şey düşünmüyorum” dese ve özür dilese ne yaparsınız? veya ne yaptınız?

1. Kavga esnasinda söylenen cok sinir bozucusun, Sen aptal misin gibi seyler mi? Yoksa icinde gerceklik payi olan, hassas noktalarinizla alakali seyler mi?

3 temmuz 2021 10:51

2. 1 senelik ilişki, gayet güzel gidiyordu. Dün çok kötü bir kavga ettik sonrasında kişiliğime falan değil de genel olarak ağır cümleler sarf etti. Kendi isteğimle birkaç aydır çalışmıyorum çünkü çok ağır bir işten çıktım. Kötü günler yaşayıp istifa ettim. Ama maddi durumum yerinde paraya ihtiyacım yok. Bununla ilgili şeyler söyledi ilk defa. Sanki biriktirmiş de kavga etmemizi beklemiş gibiydi. Şimdi de özür diliyor. Çiçek falan yollamış.

3 temmuz 2021 10:57

3. Süslüm son yazdığınızdan sonra ben aslında gerçek fikirlerinin öfkeyle açığa çıktığını düşünüyorum. Sizin hakkınızda bunları düşünüyor ve o sinirle canınızı da yakmak için yüzünüze vurdu

3 temmuz 2021 11:18

4. Bana da öyle geldi a6 süslüm. Ama kendisi asla gerçekten öyle bir şey düşünmediğini, beni çok sevdiğini, dün bizim tartışmamızın üstüne bir de patronunun onu herkesin içinde azarladığını falan söyledi. Her şeyin üstüne bana patlamış.

3 temmuz 2021 11:35

5. bana eski sevgilim 2 yıldır aramız kötüyken kötü, iyiyken iyi şeyler söyledi. iyiyken de o kötü sözlerin canımı acıtmak için olduğunu, öfkeyle olduğunu, gerçeği yansıtmadığını söylüyordu, zıt şeyler söyleyip beni övüyordu. sonu gelmediği ve çok yıprandığım için bitirdim. şimdi ayrılıp üzerinden zaman geçince dönüp okudum da, hepsini gerçekten hissederek yazmış olduğunu anlıyorum. içi boş salak aptal demek ayrı, oturup küçültücü bir analiz yapmak ayrı. kimsenin aklına hiçlikten gelmiyor o cümleler, mutlaka düşünülmüş oluyor.

3 temmuz 2021 11:38

6. işte her işler yolunda gitmediğinde gelip sizden mi çıkaracakmış hıncını? açıkçası sanki böyle anlık değil de zaten biriktirdiklerini yüzünüze vurmuş gibi süslü

3 temmuz 2021 11:39

7. gerçekten öyle düşünmese de anlık canınızı yakmak istemis olabilir.

3 temmuz 2021 11:42

8. Ben böyle biriyim. İçimde kötü niyet olmadan öyle düşünmeme rağmen sinirimden karşı tarafı üzmek için her şeyi söylerim. İlla gerçek olacak diye bir şey yok yani

3 temmuz 2021 11:46

9. Ne dediğine bağlı tabi ki. Aptal salak gibi şeyler önemsiz ama iyice size indirgenmiş bir şeyden vuruyorsa detay veriyorsa düşünülmüş şeylerdir. Mesela eski sevgilim bana bir gün sinirler " o gittiğin yerde de arkadaş bulamazsın, sen kiminle arkadaş olabildin ki" gibi bir cümle kurmuş ve canımı o kadar çok acıtmıştı ki. Çünkü haklıydı kolay arkadaş edinemiyordum ve bu onun farkındaymış ki kavgamızda yüzüme vurdu. Sonra biraz özür diledi falan, ben de içimden yemin etmiştim gör bak nasıl orda arkadaş ediniyorum diye. Hakikaten de bir sürü arkadaş edindim. Ama keşke bu yaralayıcı söz üzerine onu terk etseydim. Ne kadar salağım.

3 temmuz 2021 11:47

10. A4 elbette ki sevgilimin maaşıyla geçinme gibi bir düşüncem asla olmadı, olmaz da. Uzun bir süre çalışmasam bile hayatımı devam ettirecek kadar param var. Söylemek istediği git iş bul evde oturup bana sarıyorsun olabilir ama yine olamaz diye düşünüyorum onun yoğun olduğunu bildiğimden acil bir şey olmadığı sürece o aramadan aramam mesaj atmadan atmam pek.

3 temmuz 2021 12:42