kayınvalideniz ile aranızın iyi olmasını eşiniz kıskanıyor mu?

burada hep anneci erkeklerden şikayet ediyoruz ama kayınvalidesiyle arası iyi olan ve eşinin hafiften bozuldugu süslüler var mı :( ben çok uzun zamandır bir tv istiyordum, kayınvalidem de dogum günümde aldı. aslında istediğimi de eşim ona söylemiş. her neyse, eşim şimdi üzülüyor cocukken annesi ona xbox oynamak için tv almamıs kötü tv de oynatmış yıllarca :( şaka yapıyor sandım ama ciddi ciddi üzülüyor. napıcam ben :(

1. Benim kayınvalidem de bana büyü yapıyor.. maşallah ss

9 ekim 2023 14:59

2. Eee burda da problem anneci erkek, annesen ayrışamamış hala kendini çocuk sanıyor. İnsan eşini annesinden kıskanır mı yahu? Eşimi seviyor diye sevinir, kendi çocuğunu seven onun sevdiğine de değer verir. Çocukluk travması annesi size hediye aldı diye de tetiklenmez yahu. Çocuğunuz olsa babaannesi ona oyuncak araba alsa onuda mı kıskanıcak?

9 ekim 2023 15:00

3. A1 aa ne büyüsü ya :( pes

A2 süslü söyle iletisimleri normal, kadın pek bize gelip gitmez. Hani burada okuduklarıma göre yorumladım o yüzden anneci gelmiyor bana eşim. Hani bazen annen toruna farklı sana farklı davranır ya öyle bir sey oldu sanırım. Örneğin; annen ruj sürmene izin vermez ama kız torun olunca ruj seti alır. Ben öyle hissettim emin de olamadım :(

9 ekim 2023 15:05

4. Benşm de kayınvalidem ve kayınpederimle aram iyidir, aşırı mıç mıç samimi değil ama sınırlarını bilen ve saygılı bi ilişkimiz var. Ne yemek sevsem yaparlar, arabam yoksa gideceğim yere bırakır kayınpederim, bayramlarda mutlaka hediye alırlar, eşime almaz bana alırlar, birgün demedi eşim annemler sana hediye alıyor bana almıyor diye. Benim kara kaşıma almıyorlar ya oğullarıyla evliyim diye beni hoş tutmaya çalışıyorlar.

9 ekim 2023 15:07

5. A2 ya ne güzel süslü. Önceki hediyelerde böyle olmadj ya tv de bir tetiklendi. Kadın da ders calıssın diye almamıstır aslında kötü niyetten değildir

9 ekim 2023 15:08

6. Annem bize kök söktürüdü, bize bir gün bakmadı bacılar baktı, torununa bayılarak bakıyor ama, zaman değişiyor, insanlar değişiyor. Kıskanmam hadi içten bi an kıskandın diyelim bunu eşine söyleyecek kadar içerlemesi büyümediğini gösterir

9 ekim 2023 15:08

7. Esinizi tokatlayıp sadece bana mi aldi bize aldı velet gibi aglayip durma tarzinda konus süslü.

9 ekim 2023 15:19

8. A2 olabilit süslü

A4 ahhahaha uslu durursan xbox da oynarsın derim

9 ekim 2023 15:22

9. Ben de annemi eşimden kıskanıyorum bazen ama hiç hissettirmedim de söylemedim de. Valla deli derler hshs. O benim de evladım, bir oğlum oldu falan diyince sinir oluyorum içten içe. Yoo oğlun değil, bugün bosansak yarın yok falan diyesim geliyor da demiyorum tabii.

9 ekim 2023 15:41

10. Bu aslinda kiskanclik degil, sizinle ilgili de degil. Cocuklugundam kalma yarasiyla bogusuyor. Tamamen onunla annesi arasinda. Anlayisli olup konusmaniz lazim.

9 ekim 2023 15:47