yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    12 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    kedi sahibi/veteriner süslü varsa lütfen bakabilir mi çok endişeleniyorum?

    kedim çok hareketlidir, bugün de koşturup oynarken kafasını bacağımın kemiğine çarptı. yeme içmesinde sorun yok ama biraz daha durgun, ve az önce fark ettim ki gözbebekleri hafif farklı. birisi daha büyük birisi daha küçük :( en erken yarın sabah veterinere götürebilirim gece de başında bekleyeceğim bir şey olur mu çok korkuyorum. çok hareketli ve oyuncu olduğu için bazen kafasını bir yerlere vurduğu oluyordu ama daha önce böyle olmamıştı hiç

    1. Süslğ bizimkiler ergenken kudura kudura koşarken toookk diye orta sehpanın bacaklarına falan geçirirlerdi kafalarını bir şey olmadı hiç. Ki bir iki deferinde baya dedim öldü herhalde boynunun kırılmamış olması imkansız. O yüzden bence bacağına çarparak kafa travması geçiriyor olamaz. Ancak göz bebeklerinde ebat farkı demen biraz korkuttu. Emin misin, net bir farklılık var mı? Yoksa sen korkup çok yakından ve çok çok irdeleyerek baktığın için öyleymiş gibi gelecek kadar ufak bir fark mı var? Her halükarda, korkuyorsan veterinere götür. Bu akşam eğer hareketlerinde seğirme, kafasını eğik tutma, vücut ısısında hissedilir artma yahut düşme, gözünde kanlanma görürsen direkt götür. Ama bence bacağa çarparak bir şey olmuş olamaz. 

    16 kasım 2023 18:27

    2. a1 teşekkür ederim gözlemliyorum şuan normal hareketlerinde yemesinde içmesinde bir sıkıntı yok ama göxleri bu şekilde (link: https://i.hizliresim.com/gtpymwr.jpeg görsel)

    16 kasım 2023 18:33

    3. Anam bu ne çok tatlı 😭 surata bak, elleri bükmeye bak, bıyık yerlerine bak köfte köfte oyyy yeaarım seni yeaaarr djckddkl süslü çok dadlu maşallah. Evet gerçekten fark var net. Önceden kesinlikle böyle değildi diyebiliyor musun? Başka sebeplerle de olabilir ve her halükarda kontrol ettirmen gerekir yani dikkatli ve özenli bir insansın tebrik ederim. 

    16 kasım 2023 18:37


    4. a1 çok teşekkür ederiz süslüm🥺❤️ Öncesinde böyle değildi dediğim gibi kafasını bacağıma çarptıktan sonra oldu. Acaba sadece gözü hasar almış olabilir mi, biraz da matlaşma var çünkü. Her ihtimale karşı bu gece gözlemleyip sabah erkenden veterinere götüreceğim 

    16 kasım 2023 18:39

    5. Ay kediniz çok tatlı. Maşallah. Hiçbir şeyi yoktur umarım. Benim kedim deli gibi koşup kafasını poposunu falan bir yerlere vurur. Kaşları falan hep yamuk yumuk, oynarken kırıyor. Öyle kolay rahatsızlanacağını düşünmüyorum ama siz yine de veterinere götürün. İçiniz rahat etsin.

    16 kasım 2023 19:42

    6. a3 çok teşekkür ederim umarım bir sorun yoktur :( 💕

    16 kasım 2023 19:48

    7. (link: https://hizliresim.com/4tp7gdg Link)

    16 kasım 2023 21:54


    8. Bariz bir farklılık var gibi ama siz takip edip götürün.bizimkiler de epey haylazdır,vurur düşerler vs.hiç olmadı böyle şey.

    Bu arada çok güzel bir çocukmuş.tam ağzı öpülmelik :)

    16 kasım 2023 22:05

    9. a5 ya süslüm teşekkür ederim 💓 çok tatlısınız hepiniz. gözbebekleri eşitlendi sanırım, enerjisi de geri geldi koşup oynamaya devam :) yine de dikkat ediyorum umarım bir sorun çıkmaz🥺

    16 kasım 2023 22:23

    10. ss naptınız, götürebildiniz mi veterinere? umarım bir sorun yoktur <3

    17 kasım 2023 14:22