kedilere imuneks şurup veren var mı?

selam süslüler. sokakta beslediğimiz kedilerden ikisi yavrularını bahçemizde doğurmuştu, 3-4 aylık oldular ama hapşırıp duruyorlar. bu şurubu 5-6 yıl önce kendi kedilerimiz için veteriner önerisiyle kullanmıştık ama ne kadar verdiğimizi pek hatırlamıyorum. şimdi yeniden aldım ama özellikle yavrular için ne kadar vermem gerekir bilemedim. veterineri arayıp sormak da garibime kaçıyor biraz, utanıyorum. aranızda kullanan varsa kaç günde, kaç cc verdiğini söyleyebilir mi? teşekkür ederim şimdiden

1. Büyük kedilerim için aşağı yukarı bir çay kaşığı veriyorum ben. Biraz aşabiliyor tabi. Siz bence çok çok az verin takip edin.

20 ağustos 2020 20:25

2. çok Teşekkür ederim yanıtınız için. ben de şırıngayla 0,5 cc vermiştim birer defa, şimdi baktım çağ kaşığını tam doldurmuyor. peki siz ne kadar sürede bir veriyorsunuz, çok fazla olduğu için büyük kedilerime de kullanmayı düşünüyorum

20 ağustos 2020 20:38

3. Açıkçası bağışıklık çok oynanacak bir şey değil. Kışa girerken maksimum 4-5 gün veriyorum. O da rahat geçiş sağlasınlar diye. Zaten aşılı olduklarından çok da sorun olmuyor.

Minikler için de 1 hafta verin ama takibini yapın. İştah açabilir bilginiz olsun.

20 ağustos 2020 22:19

4. Tamamdır, bir süre daha vereyim o zaman. Çok teşekkür ederim