kedilerinize mama olarak ne kullanıyorsunuz ?

merhaba süslüler, çok düşündüğüm bir konu bu şu an 3 aylık bi kedim var ve nd tavuklu narlı tahılsız kullanıyoruz memnunuz da ama bebekken gelişimi düzgün olsun diye kaliteli mama aldım her zaman bu kadar pahalı mama kullanamayabilirim çok ucuz ve zararlı mama da asla kullanmak istemiyorum ama biraz daha uygun ve kaliteli mamalar nelerdir acaba

1. ben kedilerime hep proplan alıyorum süslü. bebekken proplan kitten alıyordum şimdi proplan kısır alıyorum. köpeklerim için de birkaç farklı marka ve çeşit denedim onlar en çok nd sevdiler ama kedilerime nd sevdiremedim bir türlü ben de daha kalitelidir pahalı sonuçta diyerek birkaç kez nd aldım ama sonunda hep proplana döndürdüler beni swh

6 ocak 2021 16:11

2. proplan hem kaliteli marka hem de ndye göre bir tık daha ucuz

6 ocak 2021 16:12

3. proplan hakkında çok olumlu yorum duymadığım için yanaşmayı düşünmüyordum süslüler

aslında aklımda royal canin var kısırlaştırdığım zaman kullanan memnun kalan var mı acaba

6 ocak 2021 16:21

4. Biz her şeyi denedik neredeyse. Proplan, orijen, acaba, nd, matisse, bozita vs. Sadece Royal canin yiyor. 5 senedir böyle. Bir buçuk senedir denemiyoruz artık. Kısırlaştırılmış manasından yiyor.

6 ocak 2021 16:23

5. kesinlikle bozita diyorum. içeriği oldukça kaliteli bir mama bir sürü besin ilavesi var ve 10 kg alınırsa epey ucuza geliyor. açık satan yer varsa da bakabilirsiniz yani.

bunun dışında bütçe el veriyorsa n&d den şaşmayın derim en ulaşılabilir kaliteli mama o türkiye'de. büyüdüğü zaman da düşük tahıllı çeşitlerini kullanırsınız, 5 kg alınınca kilosu 40 gibi bir fiyata geliyor.

proplan, royal canin gibi mamalarla dönüşümlü de kullanabilirsiniz eğer n&d bütçemi aşıyor derseniz.

6 ocak 2021 16:33

6. Kedim bebekken veterinerimiz proplan önermişti. Denemek için aldım. Kedim de beğendi. Sonra bi n&d deneyeyim dedim. Çıldırdı kedim. 2 yıldır n&d yiyor. Çok sevdiği için değiştirmiyorum. Benim de bütçemi zorlamaya başladı. 2-3 ayda bir bu kedi mamalarına zam geliyor ya. Çok mu zengin sanıyolar bizi acaba.

6 ocak 2021 17:10

7. Sanabelle kullanıyorum. Nd sevmedi benimkiler. Proplan da tüylerini döktü. Brita'nın indoor maması vardı, içerik olarak çok iyiydi. Taze et vardı et unu falan değil. Tüyleri, dışkıları güzelleşmişti. Ama piyasada yok artık. İçeriğini okuyarak alın yeter.

6 ocak 2021 18:31

8. Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim söylediklerinize bakacağım

6 ocak 2021 19:37

9. büyük kedim 1.5 yaşında, küçükken pro plan kullanıyorduk sonra felicia kullandık sonra da reflex'e geçtim. reflex'te öyle bir tüy dökülüyordu ki kedi haraket ederken havada tüyler uçuyordu resmen. şu an pro plan kısır maması kullanıyoruz baya memnunuz. tüy dökmüyor eskisi kadar asla ve tadını da sevdi baya. küçük kedimizde de pro plan kullanıyoruz ve o da severek yiyor. gelişimi de baya düzgün turp gibi açıkçası. royal canin'i de bir ara denemek için kullandık ama beğenmemiştik biz. ayrıca royal canin'in içeriği çöp bence. fiyatını asla haketmiyor. istersen pet shoptan 1 kiloluk açıktan alarak pro planı dene bir sevecek mi bir sorun olacak mı vs diye durumunu gözlemle ona göre bakarsın

6 ocak 2021 23:13

10. anon8 süslü brit care indoor kedi maması petlebide var şu an