kedili ev için temizlik rutinleriniz ve pratik çözümleriniz ?

süslüler ben bu hafta bir kedi sahiplendim. günlük ya da 2 günde bir toz alma/süpürme işlemleri dışında ev temizliği için neler yapıyorsunuz? mesala yerleri çamaşır suyuyla silmek kedim için zararlı olabilir, sizin yer silmek için kullandığınız malzemeler neler acaba?

1. Normal yüzey temizleyiciler ve sirke kullanıyoruz yerleri silmek için. Çamaşır suyunu banyo ve mutfak dışında kullanmayı bıraktık. Gerçi çamaşır suyu kokusu alınca zaten yaklaşmıyor ama yine de önlem almaktan zarar gelmez. Kediyi sık sık taramalısınız tüy döktüğü için. Özellikle mevsim geçişlerinde çok döküyor bizimki ama sürekli taradığım için sorun olmuyor. Yine de sık süpürüyoruz tabi ki. Robot süpürge alalım dedim annem istemedi ben de ceyizime alicam artık. Gördüğüm, duyduğum kadarıyla büyük rahatlık. Taramak için tarak yerine eldiven çok iyi oluyor bu arada almadıysanız.

9 ağustos 2020 11:57

2. Dogal bir arap sabunu alabilirsiniz evde kedim yok ama homemade in arap sabunu cok iyi onu kullanirdim evde kedim olsaydi camasir suyu yerine

9 ağustos 2020 11:57

3. cevap veren herkese teşekkürler. çevremde çok fazla kedi sahibi olmadığından çoğu şeyi bilmiyorum ama güzel notlar aldım sayenizde.😊

9 ağustos 2020 13:37

4. frosch sirkeli tüm yüzey temizleyici kullanıyoruz duruma göre arap sabunu. süpürge de dyson v8 aldık her yeri onunla süpürüyoruz neredeyse her gün süpürülüyor

9 ağustos 2020 13:50

5. Hem mop hem de süpürme özelliği olan robot süpürge aldım, hayatımda yaşamadığım rahatlığı yaşıyorum.

9 ağustos 2020 14:00

6. biz her gün mutlaka evi süpürüp toz alıyoruz süslü. haftada 2 kez de vileda yapıyoruz normal yüzey temizleyici kullanıyoruz çamaşır suyuna gerek yok bence. diğer süslülerin dediği gibi taramayı da ihmal etmemelisin.

9 ağustos 2020 14:01

7. Süpürgenin kalitesi önemli, turbo başlık benim hayat kurtarıcım. Kediyi sık taramak, gerekirse koltukta örtü kullanmak o örtüyü yıkamak daha kolay geliyor. Kurutma makinesi kedili ev için harika bir çözüm.

9 ağustos 2020 14:31

8. kurutma makinesi +1 dışarı kedi tüylü kıyafetlerle cıkmaya son demiştik aldığımızda robot süpürge ile beraber en cok rahatlatan şey de budur.

10 ağustos 2020 11:16