kedinize herhangi bir sıkıntısı olmasa da somon yağı,ya da multivitamin ,aminosol kullanıyor musunuz??

ben sadece malt veriyorum hergün.ama istiyorum da kullanmak bağışıklığı için falan.

1. sürekli değilde yaza girerken ve kışa girerken 1 ay kullanıyorum ben, kedilerin bağışıklığı mevsim geçişlerinde düşebiliyor. fazla vitamin vermekte zararlı olabilir ama ara sıra verirseniz faydasını görürsünüz süslü.

6 haziran 2023 23:56

2. Tüy döküm zamanında somon yağı veriyorum. Malt zaten hep veriyorum. Kışa girerken falan arada multivitamin veriyorum bir hafta falan. Bağışıklıkla çok oynama taraftarı değilim açıkçası.

7 haziran 2023 00:27

3. veterinerim bana çok sık balık yağı, vitamin verme demişti. sonra alışkanlık oluyormuş. üsttekilerin dediği gibi mevsim geçişleri kış zamanı vs uygun. kısa dönemli kullanmak.

7 haziran 2023 00:51

4. Ben kışın haftada 1 veya 2 c vitamini veriyorum(vets plus markasi) Faydasını görmüyor diye düşünüyordum ta ki sokaktaki bir bebek kediye verdim kışın sümükleri akıp duruyor diye. Hayvancagiz kısa sürede toparladı vallahi top gibi oldu.

7 haziran 2023 11:41

5. Teşekkürler cevaplarınız için. Instagram'da kedileri olan bir kadın var. Onda gördüm de. Somon yağı, yaş mamalarına aminosal katıyor,sularına diş için yine solüsyon. Dişleri için hiçbir şey yapmadığımı fark ettim.sonra kafam karıştı buraya da sorayım dedim.

7 haziran 2023 11:52

6. Dişler için ben de sık sık kullanıyorum bu arada. Sularına biopetactive'in ağız bakım sıvısından döküyorum.

7 haziran 2023 14:27