kendi halinde ortalama güzellikte, normal bir kızın instagram hesabı herkese açık olsa ne düşünürdünüz?

bir arkadaşım sevgilisi yoksa sevgili arıyordur diye düşünürüm dedi. herkes böyle mi düşünüyor acaba? aranıyor gibi gözüküyor :(

1. Ee sevgilisi varsa neymiş o zaman? Yani saçma sapan genellemeler. Gerçek hayatta kimsenin böyle insanları genellediğini sanmıyorum

12 nisan 2023 23:02

2. Sevgilisi varsa da sevgili arıyordur, kocası varsa hele 2.yi alıp eve kapatacak, yolludur kesin. Vay o.. vay.

12 nisan 2023 23:02

3. Kendi halimde normal bir insanım instagramım genel olarak hep açık olur. Sevgilim yokken sevgili aramıyodum açıktı varken de açıktı ne alaka aranmakla. Geziyoruz paylaşıyoruz dostlar zaten takip ettiği için görüyo düşman da görsün akdjajajaj hatta profesyonel hesaba çevirip ne kadar etkileşim almış birbirlerine göndermişler mi diye de bakıyorum çok zevkli

12 nisan 2023 23:11

4. Valla instagram ilk popüler olmaya başladığında hesabımı açtım ve herkese açıktı. Hatta hesabı gizleyenler tuhaf geliyordu yani eşini dostunu alıp kapalı hesapta birbirine fotoğraf gösteriyorsun gibi. Ben de herkes kapatıyor diye kapatmıştım sonra ama bence zaten herkesinki açık olmalı. Öbür türlü aile whatsapp gurubu gibi.

12 nisan 2023 23:44

5. Bu arada belki öyle bir niyetiniz yoktur ama hesabı açık, normal günlük hayatını paylaşıp sonra bir sürü takipçi kazanıp bunu işe döken çok kişi gördüm. Böyle de bir avantajı olabilir.

12 nisan 2023 23:45

6. Sevgilim varken de yokken de açıktı, hiç kapatmadım. Aslında aklıma bile gelmedi. Arkadaşınız bence tespit yapayım demiş ve yapmış gibi geldi bana.

13 nisan 2023 00:00

7. Herkes haddini bilse salsa insanları. İnstagram kullanmıyorum bu arada kimin nasıl kullandığını da beni ilgilendirmez.

13 nisan 2023 00:01

8. Bu konuda yapılacak tek genelleme sapıkların fotolarını çalma ihtimalinden korkmamaları.

13 nisan 2023 00:41

9. fotografimla sahte hesaplar acmalarina kadar ben de profilimi herkese acik kullananlardim. hicbir zaman da instagram icin ''bir erkek arkadas edinirim'' dusuncesine dayanarak hareket etmedim. hesabim nasil istedigim icin aciksa simdi de istedigim icin kapali. izin verdigim kisilerin iceriklerimi gormesini sagliyorum. boylesi kesinlikle daha iyi. diger turlu stalka da acik oluyorsunuz.

13 nisan 2023 08:50

10. ya ne düşünüyor olabilirim neden bir şey düşüneyim, herkes hesabını gizliye alacak diye bir kaide mi var ben anlamadım ki? arkadaşın malca bir çıkarım öne sürmüş, diyemedin mi sence böyle bişey mümkün olabilir mi diye ya? bu insanlara neden ağzının payını anında veremiyorsunuz?

13 nisan 2023 19:59