kendimi çok yalnız hissediyorum beni kendime getirecek şeyler söyler misiniz?

duygusal anlamda kendimi çok yalnız hissediyorum.sanki sevilmeye layık değilmişim ilişki yaşamayı hak etmiyomuşum gibi.çok üzlüyorum ve bu yalnızlığımı derinden hissediyorum

1. Ben de öyleyim şuan

6 mart 2019 21:33

2. ben de öyleyim şu an. hatta bugün yakın bir arkadaşımla konuştum o da öyle.

6 mart 2019 21:45

3. belki de önce neden böyle hissetiğinizi anlamalısınız. eski bir ilişkiniz mi veya sosyal çevrenizde yaşadığınız bir güvensizlik mi size böyle hissettiyor? yoksa belki de dönemlik bir şeydir. durup düşündüğünüzde size neyin böyle hissettirdiğini anlayıp o şekilde harekete geçmeniz iyi olabilir

6 mart 2019 22:52

4. sürekli ben de bunu düşünüyordum süslüm hatta artık günlük işlerimi aktivitelerimi etkilemeye başlamıştı arkadaşlarımla problemler yaşadım hep ama sonra şeyi düşündüm dünyadaki en değerli varlık bana göre benim ve ben kendimi sevince dünya benim için çok daha güzel bir yer oluyor kendini sevmeye çalış önce en sevdiğin kıyafetlerini giy en sevdiğin makyajı yap saçını sana en yakışan modele sok ve aynaya bakıp ne kadar harika olduğunu düşün ilişki olarak tamam bunlar hayatın tadı tuzu ama bir yere kadar sonuçta sen kendine değer vermedikçe başkası sana değer veremez seni başkası sevemez öyle düşün başkasının seni sevmesinden daha çok sen kendini sev çünkü sen en değerlisisin 💓

7 mart 2019 00:48