kerimcan durmazın eril haline dönmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
sırf ailesini mutlu etmek için evlenip çocuk sahibi olacağının sinyallerini veriyor
cevaplar
Amaaaaan ne alaka yaaaa
Etkilesim kasiyor iste ne sinyali:d
11 nisan 2024 12:43
siz salak mısınız ya? erillesiyor dediginiz sey adamin agzini yaya yaya konuşmayı bırakıp abartılı estetiklerini ortadan kaldırması :d bir insan dudak dolgusunu eritti, normal insan gibi konusmaya baslsdi diye bir anda heteroseksüel olmuyor
11 nisan 2024 12:47
a2 asıl sen salak mısın sakal bıraktı yüz hatları ses tonu bile değişti büyük ihtimalle eski hormonlarına dönmek için tedavi oluyor
11 nisan 2024 12:49
Eski hormonu derken? Cinsiyet değiştirme tedavisi falan olmadı bu adam yalnız. Saçmalamışsın.
11 nisan 2024 12:54
Ben artık yaşla ve yaşanmışlıklarla beraber daha olgun baktığını düşünüyorum hayata. Kendisini daha kendisi gibi hissettiği modda, daha samimi davranıyor. Bu eril muhabbeti de geyik olsun, etkileşim olsun diye bir şey işte.
11 nisan 2024 12:56
Ss eşcinselliği hastalık olarak görüyor, boşa kendinizi yormayın he deyin geçin.
11 nisan 2024 13:15
Ya dalga mi geciyorsun ss? Storylerinde falan gayet agzini yaya yaya konusuyor. Oyle olmasa bile hemen neden inaniyorsunuz ya.
Ama sizin gibiler inandikca o da yolunu buluyor iste. Birkac ay sonra rol yapmayi biraktiginda haberleselim olur mu?
Arkadas ulkenin escinseli bile halki kandiriyor ya:d
Oralari buralari fosur fosur yikayan da namaz paylasmaya basladi.
11 nisan 2024 13:19
senin gibi salakları silkelemek için rol kesiyor işte. kaldı ki gerçek olsa bile tarz değiştirmiş olabilir, bu eşcinselliğini değiştirmiyor. bence sen git "tedavi" ol.
11 nisan 2024 13:27
evet sayın idiot sakal bıraktığı için, normal düz insan gibi konuşmaya başladığı için hemen bir kadınla evlenip çoluk çocuğa karışacak... çünkü gaylerin sakalı olamaz gayler sadece şişme dolgu dudakları olur ve hepsi komik bir telaffuzla konuşurlar.... ss şaşıracaksın ama senin babandan kocandan bile daha erkeksi gayler var :d cinsel yönelimin dış görünüşle bir alakası olmadığını ne zaman anlayacaksınız acaba allahın kafa olarak 1940larda kalmış moronları
11 nisan 2024 13:29
Ya simdi baktim youtube videolarinda rol bile kesmiyor ya ahaha gaaayet ayni. bizim bu laleler de dunden razi escinselligi birakti eril olduuuuaaa diye atlamaya:d
Escinselligi de heterolugu da sizlik bi durum degil o da ayri da iste...