kilo aldım ve artık asla zayıflayamıyorum ne denesem ?

süslüler bir sene önce 36 bedenken yani tüm kıyafetlerim small beden iken zamanla biraz tatlı yediğimden, hatta ekmek dilimim arttığından birazda hareketsizlikten bir anda small küçük gelmeye başladı m beden kıyafetler aldım bu defa pandemi girdi araya bende 0 hareket evde sürekli yeme içme derken 38 ler dar gelir oldu şuan güncel olarak herşeyi 40 alıyorum. sorun kıyafet bedeni değil sorun aşırı yaglandım. kollarım çok kalınlaştı, göbeğim aşırı şişik duruyor bacaklarım çok kalınlaştı. 3 aydır düzenli 1 saat yürüyüş yediğime dikkat etsemde hiçbirşey azalmıyor. diyetisyene gidicek durumumda yok şuan ne yapsam çok üzülüyorum, yeni kıyafet alışverişide bu bedene çok fazla yapmak istemiyorum

1. Kahvaltıyı 12-1 gibi yaparak ve 2. Öğünümü de akşam 6 gibi yaparak 2 ayda 6 kilo verdim. Her istediğimi yiyerek, ve egzersiz yok. Kendimce if yaptım yani. Tavsiye ederim, halen devam ediyorum.

26 ekim 2020 23:29

2. Tiroidim var ama çok uzun zamandır ilacını kullandığım için düzende şuan tiroid dengem.

26 ekim 2020 23:33

3. Ay sarılmak istedim aynı ben :( hatta 36 nedenden 40a cikmamiz ve zayıflarım diye alışveriş yapmak istemememiz. Yaglanmamiz... Seni öyle iyi anlıyorum ki.

Ben yeme aktivitesini iyi bir kahvaltıya ve çok hafif bir akşam yemeğine indirdiğimde ve kardiyo yaptığımda küçük de olsa değişim görüyorum. Bir hafta önce az yemeğe başladım, kendimi daha iyi hissediyorum diyebilirim. Spor işi zor, hem tam zamanlı çalışıp hem okuyorum. Vaktin varsa koşu yapmayı ya da hiit yapmayı deneyebilirsin.

O eski kıyafetlerimi öyle özlüyorum ki.

27 ekim 2020 00:22

4. Gluten ve şekeri kes zaten geriye pek kalorili bir şey kalmıyor zayıflarsın