Bu ülkede işini düzgün yapan var mı Allah aşkına :d inanamıyorum bazen
sakın ha cici bebe falan boş kaloriyle 70 yaşındaki kadına kilo aldırsan ne? eğer iŞtahı yok hiç yemiyorsa ve ciddi bir kilo kaybı yaşadıysa son Zamanlarda gıda desteği olarak mamalar var onlardan yazmasını isteyebilirsiniz dahiliye uzmanından onların besin değeri yüksek çünkü. Yulaf ve yoğurda kuru meyvelerden kayısı ve incir şeker oranı yüksek olanları ekmeyip de yemesi cicu bebe yemekten çok daha sağlıklı. Annende b12 eksikliğine bağlı demir anemisi var mı peki kan değerleri ne durumda. Endoskopiyi her şekilde yaptırın onu rutin olarak yapıyorlar çünkü doktor gerekli görürse kolonoskopi de yapılsın bağırsaklara da bakılmasında yarar var çünkü.
annenizin boyu kaç? eğer çok uzun boylu değilse 48 kilo o kadar da az gelmedi.
cici bebeyi bebeğime bile vermem boş şeker.
süslü muz ve fıstık ezmesi ile hazırlayacağınız yulaf lapaları hem dişlerini zorlamaz hem de kalorisi oldukça yüksek. Ben hamile kalabilmek için kilo almaya çalıştıım dönemde sürekli yulaf lapası tüketiyordum fıstık ezmesiyle. İçine protein tozu da koyuyordum ama annenizin yaşı gereği bağırsak enzimlerinde sorun olabilir o yüzden protein tozunu önermiyorum.
Bir kasesini 600 kaloriye kadar çıkarabiliyorsunuz meyveyle ve yağlarla.
Onun dışında pekmez derdim ama şekeri çok çıkabilir, halsizlik yapabilir.
evde kendiniz bebe bisküvisi yapabilirsiniz. Muz, yulaf, hindistan cevizi yağı, tarçın ve vanilya yeterli oluyor. İçine yine fıstık ezmesi koyup kalorisini arttırırsınız.
Kızlar diyetisyenmiş sonuçta. Yani buradan fikir almak yerine birkaç yere daha gidin. Zaten kendin yazmışsın süslü
ameliyat sonrası yemek yiyemediğim dönemde bana da cici bebe süt muz tavsiye ediliyordu. kuruyemişleri nutella gibi bir forma getirip yiyebilir ama bebe bisküvisi miktar olarak daha çok tüketilmeye açık.
süslü cicibebeyi kendiniz yapın? anne bebek kanallarında pekmez kullanılarak yapılan cicibebe tarifleri var. tam buğday unu, keçiboynuzu unu vs kullanabilirsiniz. el yapımı daha sağlıklı alternatifler üretilebilir. paketlenmiş yiyecek yerine.
anladım şu an araştırma döneminde olduğu için bir bütün halinde bakmak lazım ben açıkçası kansızlıktan özellikle de b12 eksikliğinden şüphe etmiştim menopoz ve sonraki dönemde kadınlarda çok rastlanan bir durum çünkü bu. ek olarak eğer uzun süredir jinekoloğa gitmediyse bie de jinekoloji görse iyi olur aslında. diş çok önemli bir şey kilo kaybı dişi olmadığı sürede mi baş gösterdi sonradan mı başladı bilemiyoruz tabii o da erkiler çünkü. a9 mamaya gerek yok diyebilecek konumda olduğunuzu düşünmüyorum açıkçası mamA desteği şu aşamada hastayı toparlaması için tercih edilecek destek olarak verilebilir çünkü amaç kaybettiği kilo ile eksilen vücut direncini bir an önce yerine koymak doğal yollardan alamıyorsa. uzun vadede zararı olduğu kanısına neye dayanarak vardınız bilemiyorum ama. ss estağfurullah basit birkaç sey söyledim sadece :)
Fındık fıstık bence ben öyle kilo aldım