kimseden hoşlanamamak bir hastalık mıdır?

olmuyor, olamıyor. en son birine karşı bir şeyler hissedeli kaç sene oldu hatırlamıyorum. birileri yazıyor tamam diyorum konuşayım belki bir şeyler olur ama yok. muhabbet flörte evrilmeye çalışıldığında soğuyorum ve konuşmayı sonlandırıyorum. önceleri dert etmezdim ama yavaştan bu durum beni germeye başladı.

1. Aseksüel mi oluyor acaba bu durum ?

13 temmuz 2022 21:34

2. Yok süslüm ya. Cinsel çekim hissedememe gibi bi durumum yok. Hoşlanmamıyorum yani sevgili olmak istediğim birisini bulamıyorum.

13 temmuz 2022 21:37

3. A3, ben de 23 oldum süslü. Belki daha zamanın vardır filan diyenler olacaktır ama daha önce hiç sevgilim olmadığını da göz önüne alınca insan biraz dert ediniyor işte...

13 temmuz 2022 22:13

4. babanızla ilişkiniz nasıl? benim böyle bir arkadaşım var. dünya güzeli, neşeli, akıllı, adamlar kapısında sırada. ama yok bir kişiyi bile beğenemiyor. artık yaşına oranla tecrübesizliği de ona ket vurmaya başladı. ben babasını öldü sanıyordum, meğer çok küçükken annesi ile babası ayrılmış. babası da sonra pek arayıp sormamış. ben de yıllarca hiçbir erkeğe ilişki anlamında yakınlık hissedemedim. benim de babamla aram pek iyi değildir. hepimiz bir terapi alsak, çocukluğumuza dönsek belki cevabı buluruz.

13 temmuz 2022 22:22

5. bilinçaltında ilişki yaşamak ve birine bağlanmaktan korkuyorsunuz

13 temmuz 2022 23:41

6. Aromantic ya da bu spektrumda olabilirsiniz

14 temmuz 2022 13:27

7. Benim de böyleydi valla hani olur mu

llmaz mi degil hoşlandigim begendigim birisi bile yoktu. sonra sevgilimi buldum kdjdfj fazla secicilikten mi oluyor bilmiyorum. Erkekler gerceken rezalet hoşlanacak birini bulmak cok zor suslu, bence problem yok dogru insani bulmak gerekli

14 temmuz 2022 13:34

8. Anon7'ye katılıyorum. Ben de senin gibiyim soru sahibi süslü ama erkekler rezalet gerçekten arada tek tük çıkıyor ilgimi çeken biri. Son sevgilim ilgimi çekmişti uzun zaman sonra ilk defa birinden hoşlandım o da hüsranla sonuçlandı üzgünüm gerçekten.

14 temmuz 2022 15:21