kirpikleri yapıştırmayan, tek tek ayırıp uzatıp kıvıran, çok ıslak olmayan maskara önerisi ve bunun için kıl mı, yoksa plastik fırça mı?

süslüler maskarada en nefret ettiğim şey, aşırı ıslak olup kirpikleri birbirine yapıştırın karman çorman bir görüntüye neden olması. geçenlerde loreal paradise maskarayı denedim, evet uzatıp kıvırıyor ama yapısı o kadar ıslak ki tüm kirpiklerimi birbirine yapıştırdı, kirpiklerim karman çorman oldu. kısacası başlıktaki gibi maskara arıyorum ve istediğim görüntüyü kıl fırçada mı, yoksa plastik fırçada mı elde ederim?

1. önce miss manga üstüne masterpiece

4 ekim 2018 19:35

2. Ben o kadar maskara denedim wet n wild'dan lancome'a kadar, bence söylediğiniz ayrık görünümü sağlamanın tek yolu incecik ve tek kat sürmek, dokundurup bıraktırmak gibi. Ya da ben beceremiyorum bilmiyorum:s

bu arada size önerim hem uygun fiyatlı olsun da diyorsanız essence dramatic volume unlimited şu an kullanıyorum memnunum. Dediğim gibi incecik sürüyorum böylece ne ıslak görünüm ne de topaklanma oluyor.

4 ekim 2018 19:54

3. Süslü maskaradan beklentilerimiz tamamen aynı :) ben de kirpikleri yapıştıran maskalardan nefret ediyorum. Benim için öncelik tek tek ayırması. Denediklerim içinde bu beklentiyle en memnun kaldıklarım şöyle;

-golden rose cat walk ( turuncu olan) hem uygun hem de gerçekten birçok pahalı rimele taş çıkartır benim gözümde :d

-loreal volume million

-loreal mega volume

-sephora atomic volume

4 ekim 2018 19:56

4. maybelline push up angel'ı önerebilirim. tek başına çok günlük bir etkisi var, uzatıp tek tek ayırıp kıvırıyor. ama ben mesela paradise gibi maskara sürüp üstünden push up angel'la geçmeni öneririm. çünkü fırçası çok iyi tam kavrıyor ve ayırıyor. fazla gelmemesi için push up angel'ı sürmeden önce üstündeki fazla ürünü sıyırabilirsin. paradise'la istediğin hacimi alıp push up angel'la da tek tek ayırmış oluyorsun yani. sonuç olarak hacimli uzun tek tek ayrılmış kıvrık kirpikler elde ediyorsun. denersen haber vermeyi unutma lütfen

4 ekim 2018 20:14

5. Push Up Angel, kirpiklerimi hiç yapıştırmayan ve uzatan tek maskara olabilir

4 ekim 2018 22:31

6. süslüler önerileriniz için çok teşekkür ederim, özellikle maybelline push up angelı deneyeceğim mutlaka

5 ekim 2018 02:57