kizlar siz hakliymissiniz. gece dayanamadim kavgali bir seyler yazdim sabah baktigimda engellemis?

https://www.suslusozluk.com/soru/kafayi-yicem-neden-yazmiyor-bu-adam-cok-sevdim-guzelim-iyi-bi-bolumde-okuyorum-ama-asik-edemedim bu sorudan geliyorum. soka ugramis durumdayim vucudum buz gibi ahah onun gorucegi bir yerden nasil karsilik veriyim? orta parmak emoji mi atsam yuzune mi tukursem. ah yazmamaliydim ahhh kizlar bir sey soyleyin kendimi bk gibi hissediyorum nasil davranmaliyim

1. Çok şükür belki artık soru açacak konun da kalmaz

8 ocak 2024 09:36

2. Saygı duymayı denesen? Erkek olsan gidip taciz ve tehdit eden adamlardan mı olacaktın?

Ayrıca çok süper olduğunu düşünüyorsan şunu düşün, belki gay, saygı duymak en iyisi.

8 ocak 2024 09:43

3. bizi sal lütfen kendi arkadaşlarım yetiyor şuraya girince biraz nefes alalım

8 ocak 2024 09:53

4. Bu ne yarrak aşkı ya

8 ocak 2024 10:08

5. Sosyal becerileri zayıf kalmış ve onlarca hata yapıp belli yaş üstüne gelene kadar da zayıf kalacak zavallı tıpçı kız canlandı gözümde

8 ocak 2024 10:14

6. Ne mal insanlar var. Şükür sebebi aw

8 ocak 2024 10:15

7. Babanla aran nasıl ss? Kötü sanırım. Uzun zamandır bu derece duygusal yoksunluk örneği görmemiştim

8 ocak 2024 10:23

8. Kavgalı bir şeyler dediğin hakaret, küfür vs. mi?

8 ocak 2024 10:30

9. Seni hep güzelsin başarılısın seni herkes sevmek zorunda diye mi büyüttüler? Bence senin egon sarsılmış. Dümdüz bir ünide işletme okuyan orta güzellikte bir kız bulur ama kafası senin yanındaki gibi ağrımaz. İnanılmaz boş bir çarsın Allah kısmetini seninle yazdığı adama yardım etsin

8 ocak 2024 10:35

10. Bu kadar trollük olmaz ya. O zaman da dedik yine diyoruz çocuğun peşini bırak diye. Bir de azarlıyor ya. Ne zannediyorsunuz kendinizi? Saygısız

8 ocak 2024 10:55