klitoris estetigi deneyimi olan, bilgisi olan?

selam kızlar. benim klitorisim biraz büyük ve dışarıda. nerdeyse bikiniden belli oluyor dikkatli bakınca. estetik düşünmeye başladım cubku cinsel hayatimda da utaniyorum çıplak kalamiyorum falan. boyle bi deneyimi olan var mi? veya ortalama fiyatalri nedir bu estetigin bilen duyan var mi?

1. Klitoris olduğuna emin misiniz bahsettiğiniz şeyin??

25 mayıs 2020 13:52

2. His kaybı olursa? Görüntü için zevki kaybetmeye değer mi? Ki klitorisin amacı doyum.

Bikininin ön tarafına içten parça diktirmeyi deneyin siz rahatsızsanız belli olmasından.

Cinsel yöneliminizi bilmiyorum ama, neredeyse kimsenin pipisi kukusu internetteki gibi değil, takılmayın.

25 mayıs 2020 13:54

3. Klitoris değildir o vajina dudaklarıdır

25 mayıs 2020 14:00

4. klitorisler belli olabilecek kadar büyük olabilir arkadaşlar

25 mayıs 2020 14:11

5. Jinekologa gittim arkadaşlar, istersem estetik olabileceğimi söyledi. Operasyonlar da genelde klitorise dokunmadan yapılıyor.

Ve hangi bölgeye estetik olmak istediğim kimseyi ilgilendirmez, burun estetiğine nasil kimse müdahale etmiyorsa buna da kimsenin laf söyleme hakkı yok.

Bir partnerimin söylemesi sonucu düşünmedim bunu, aksine kimseden olumsuz yorum almadım bu konuda. Ben sevmiyorum o görüntüyü. Lütfen sadece bilgisi olan yazsın, görüş almak için yazmadım.

25 mayıs 2020 16:28

6. off his kaybı gibi bir şey yok ya o süslü uzman olmayan birine olmuştu lütfen yarım yamalak bildiğimiz şeylerle ilgili insanları korkutmasak:( çok iyi araştırın eğer istiyorsanız, gerçek uzmanı olan çok az kişi var zaten. hatta uzman olduğunu iddia eden çok ünlü kişiler tırt çıkacak, çok iyi araştırın. ben klitoris estetiği olmadım ama labioplasti oldum.

26 mayıs 2020 01:52