koç erkeği ile ilişki kurmak hk. nasıl kendime bağlarım?

koç erkeği ile uzun ilişki yapan var mı? ne yapmamız gerekiyor nasıl kadınlardan hoşlanırlar? çok sinirli ve kavgacı değiller mi?

1. ay bok bok uzak dur.

19 haziran 2023 16:33

2. koç erkeğini kendine bağlamanın 2 yolu var;

1- ya ilk aşkı olacaksın

2- ya da eski sevgilisi olacaksın malum bayılırlar eskilerine

19 haziran 2023 16:35

3. Koç erkeği eskort seviciliği ve kıroluğuyla nam salmıştır kaçarak uzaklaş.

19 haziran 2023 16:41

4. ayy evet a3e de çok katılıyorum

19 haziran 2023 16:47

5. eski sevgilisi oldum bir haftadır eski sevgilisiyim. işe yarar umarım.

19 haziran 2023 16:51

6. Kızlar benim ilgi duyduğum koçlar hemen evlenip 2-3 çocuk yaptı. Bu ne baba olma hırsıymış arkadaş, bence iyi annelik yapabileceğinizi gösterin

19 haziran 2023 16:52

7. ben koc kadınıyım ama gözlemim su yonde: akıl karıstır. cok sıcak davran, sonra sal onu. koc burcu genel olarak akıl karısıklıgını sever, cezbeder bizi

19 haziran 2023 17:07

8. Şener şen koşuşuyla kaçman lazım, benim önceki sevgilim koç burcuydu ve aşırı kavgacıydı. En ufacık şeyde bile ortalığı ayağa kaldırabiliyordu. Sürekli onun dediği doğru, onun dediğini yapacağız vs vs. Ben sıkıldım, o da ilgisizleşti zaten, ben de ayrılmak istedim hatta bir kavga ettik üstüne, evden kovdum. Ona rağmen geldi özür diledi bir tarafını yırttı devam edelim diye. 10 gün sonra kendi gitti bir anda.

Ondan bir önceki sevgilim de koç burcuydu, o da ana kuzusu cesaretsiz biriydi, yürütemedik ama düzgün ayrıldık. Koç burcunu bir şekilde çekiyorum hayatıma maalesef.

19 haziran 2023 21:08

9. 9 aydır sevgiliyiz ilişkimizin toksititesi gayet yüksek. çok seviyoruz birbirimizi ok ama garipler gerçekten. ben de garip olabilirim.

19 haziran 2023 21:12

10. Nerdeyse 5 senedir sevgiliyim Koç burcu beyle. Taktik yapmadan sevgimi gösteriyorum, sadığım, hoşuna gitmeyecek durumlar olsa bile yalan söylemeden gerçeği söylüyorum gibi şeyler ( gerçi bunlar bende her ilişkide böyle olmalı) yani ne biliyim sorun varsa sorabilirsin böylece daha spesifik cevaplar verebilirim. Evet biraz kavgacı olabiliyorlar ama bu haklı oldukları durumlarda oluyor genelde. Canım sıkıldı hadi kavga çıksın diye kavga çıkardığını görmedim hiç.Çok sinirli değil benimki. Karnı açken ve sabah uyandığında sinirleniyor.

19 haziran 2023 23:13