kocam düğünlerde çok oynuyor, her yerini kıvıran tiplerden. bu kadar yapmazsan sevinirim dediğimde ne var diyor. ya bir erkek karısını kısk?

kıskanınca normal de ben onu kıskanınca mı abes oluyor? ablam herşeyine karışma bırak oynasın diyor. bir de yüzük taktığı halde geçen gittiğimiz düğünde gelinin yakın arkadaşlarından biri instagramını bulup mesaj atmış. ben de bak hep yanlış anlaşılıyorsun dedim diye kavga ettik. bugün akşam düğün var, normalde gitmek istemiyorum ama yine abartacak diye gitmek zorunda kaldım. sıkıntı bendeyse de yazın lütfen, alınmam

1. kıvıra kıvıra oynayan adamın nesini kıskanıyosun düğünde gören kadınlar bakıp "oh yavrum göte bak" mı diyecekler kocan için

12 kasım 2023 14:40

2. Kıskanıyor musunuz yoksa onun adına utanıyor musunuz?

12 kasım 2023 14:41

3. Her tarafı ayrı oynayan erkeği kıskanmam onun adına utanırım

12 kasım 2023 14:44

4. Ahahahahahahhaha kocan ailenin eniştesi gibi. Amaaan bırak oynasın nolcak. Instagram profil fotosunu da birlikte yaparsınız, olur biter.

12 kasım 2023 14:51

5. üstteki süslülere katılıyorum, kıskanılmaz ki böyle bi şey? inanılmaz utanç verici cringefest diyebilirim kdkkfsşkdlammdmdmfm

12 kasım 2023 15:06

6. Ben de utanırdım ya kıskanmak yerine. De ki ben seni aile erkeği zannettim, hoş bir erkek zannettim sen gittin kabak çekirdeği gibi açıldın de shsjsj

12 kasım 2023 15:12

7. Benim kocam böyle olsa utanabilirim ama objektif bakınca kocanız eğlenmeyi seviyor diye düşündüm sjdjxj. Bi kenarda Nemrut Nemrut oturan adamlardan daha farklı en azından. Ya da düğüne gidip karı süzmek yerine eglenmesine bakıyor. Gelinin yakın arkadaşı sizce oynadığı için mi mesaj attı, çok mu dikkat çekiyor diyorsunuz? Size de birileri mesaj atabilir, olayın nereye gittiği cevabınıza bağlı. Sonuçta başkalarının davranışlarını kontrol edemeyiz. Bu yüzden eşinizle aranızı bozmayın ya, yazık.

12 kasım 2023 15:12

8. Elleme oynasın süslü ya. İnstagramdan attığı mesaj benim için daha büyük sorun olurdu. Ama yanlış anlaşılıyorsun demişsiniz. Mesajda ne yazmış ki? Ya da karşı taraf ne demiş?

12 kasım 2023 15:12

9. Karı dediğim için sorry bu arada, tamamen erkeklerin aralarında kullandıkları dille yazdım. Benim düşüncem değil yani ahaha tek kelimeyle iğrenç çünkü

12 kasım 2023 15:13

10. Bu nasıl çevre ya? Ss düğünlerde dikkat çekmek için oynanan, dikkat çekenin aranıyor göründüğü bir çevredesin. Senin için üzüldüm açıkçası. Bence şey de ne o öyle düğünlerde koca aranan kız gibi oynayıp duruyorsun. Erkeğin ağır olanı makbuldür falan böyle maskülen taraftan vur. Yıllardır hanım hanımcık diye üstümüze gele gele kıpırdatmadılar. Sen de buradan gir bari.

12 kasım 2023 15:25