kombin yapamıyorum gibi hissediyorum ?

geriliyorum. böyle ne alsam olmuyor cidden hiç beklemediğim anda güzel şeyler buluyorum ama genel manada kombin yapamıyorum

1. süslü aldıgın parcaları tiktokta örnegin herhangi bir siyah ceketi kombinleyeceksin diyelim black jacket outfit ideas gibi ingilizce olarak aratıp güzel fikirler bulabilirsin, önceden bende böyle tıkanıyordum şimdi oradan insanların kombinlerinden ilham alıyorum.

20 kasım 2023 21:56

2. aynisi bana da oluyor. tiktokta bi seyler begeniyorum gercekte bakiyorum yine guzel ama asla kafamdaki gibi durmuyor. Bol pantolon aliyorum arkadaslarim deniyor onlara cok yakisiyor, ben kombin yapmaya calisan kucuk erkek cocugu gibi duruyorum, cok begendim baska parcalarla da uymuyor. Ne giysem yakismiyor, kisa ve kilolu oldugum icin diye dusunuyorum :(

20 kasım 2023 22:04

3. a1'in de dediği gibi, tiktok'ta ya da instagram'da kombin videolarına ya da görsellerine bakın. benim mesela instagram'da bedeni bana daha yakın ve stilleri uyan bir kaç kişi var takip ettiğim. onların üzerinde gördüğüm parçaları alıyorum. bazen "bana yakışmıyor/ bende olmadı" dediğim şeyler oluyor ama düşününce "bu kişiler bu şekilde giyip çıkıyor gayet de oluyor" diyorum ve çıkıyorum. kafa yorduğumuz kadar zor bi şey değil aslında. biraz maruz kalarak kendine uyan parçaları seçtikten sonra yavaş yavaş oluyor.

20 kasım 2023 22:11

4. Aldığın parçaları pinterestten adını yaz kombine bak süslü örn siyah jean kombin deri ceket kombin taba ayakkabı kombin  mor sweat kombin

21 kasım 2023 15:56

5. Süslüler bakıyorum pintereste ama yine yapamıyorum. Benim üstümde güzel durmuyor

21 kasım 2023 16:08

6. vücut tipine göre parcalar secmiyor olabilirsin belki süslü ya da cildine uymayan renk tonlarında bir seyler alıyorsan ondanda olmayabilir.

21 kasım 2023 21:40