komedonlara hangi ürün iyi gelir bıktım artık?

ergen değilim yaş 27, sürekli yeni komedon çıkıyor cildimde. sağlıklı besleniyorum, çok su içiyorum ama yok. bu komedonlar da sivilceye dönüyor. yüzüm genel olarak pütürlü. ordinary aha bha kırmızı maskeyi kullanıyorum haftada bir. elimde olan ürünler lrp effaclar duo, lrp cicaplast baume, çay ağacı yağı. bunları dönüşümlü olarak sürüyorum ama yok yani. acaba effaclar mı komedon yapıyor? bana memnun kaldığınız bir ürün önerebilir misiniz süslüler?

1. aha-bha, kil maskesi bunlar iyi geliyor. bende bir dönem çıktı. neden çıktığını çözmüştüm. makyaj süngeri. haftada iki kere temizlememe rağmen bende o komedon yapıyormuş. süngeri bırakınca ve bu içerikleri kullanınca geçti.

16 şubat 2022 10:37

2. süslü kil maskesi de yapıyorum ama yok ya.

geçmiyor bir türlü.

makyaj süngeri de sebep oluyor olabilir ama bu zamana kadar böyle yoktu son 2 haftada çenemde ve dudak üstünde 6-7 komedon çıktı.

16 şubat 2022 10:42

3. Yüz makyaj yapmıyorum yine çıkıyor. Çok lanet bir şey bunlar kurtulmak imkansız gibi bir şey

16 şubat 2022 10:52

4. Salistik asit serum.

16 şubat 2022 11:09

5. a4 ne kadar süre kullandın? markası ne bilgi verebilir misin

16 şubat 2022 11:20

6. temizlik aşamasında ne kullanıyorsunuz

16 şubat 2022 11:32

7. Celenes jel. Acnelyse. Nsp hyAlüronik asit serum. Bu rutinle komedonlarım gitti. Malyajım çok daha iyi durur oldu. Resmen cildimin üzerinde kuru pütürlü bir katman varmış da onfan kurtulmuşum gibi oldu

16 şubat 2022 12:06

8. Alnım çenem pütür pütürdü benimde. Her maske öncesi buhar veriyorum cildime naneli. Üstüne de loreal detoks kil maskesi uyguluyorum. Herbadermin aha bha peeling serumunu uyguluyorum,vichy slow age night krem sürüyorum. Herbaderm aha peelingi haftada 2 kez kullanıyorum geri kalan günlerde yine herbadermin niacinamide glikolik asitli yeni cıkan serumunu sürüyorum 1 aydır bence yok oldular. Tonik olaram the purest aha bha tonik mavi olanı da elle sürüyorum pamuğa dökmeden. Tavsiye ederim

16 şubat 2022 12:12

9. SS corsx salistik asit yüz temizleme jeli ve the revolution salistik asit serumu kullanıyorum. Serumun etkisi 2 ayda falan komedonlari geçirdi sonrasında kizariklarim olduğu için niacimide da döndüm eğer komedonlar oluşursa salistik asit serimunu dönüşümlü kullanıyorum.

16 şubat 2022 12:25

10. aynı durumdayım birebir ne kullanırsam kullanıyım asla geçmiyor süslü iyi başlık

16 şubat 2022 16:24