konuşmak için sürekli ben yazıyorum?

iyi geceler süslüler. yakın arkadaşlarıma hep ben yazıyomuşum gibi hissediyorum. iki ay önce böyle hissettiğim bir arkadaşıma son konuşmamızdan sonra bir daha yazmadım ve o da yazmadı :) yani yanlış hissetmemişim. yine bir başka yakın arkadaşıma da sürekli ben yazıyormuş gibi hissettiğim için yazmayı bıraktım ve 2 yıldır günün hemen her saati konuştuğum arkadaşımla 2 haftadır konuşmuyoruz. sorum şu ki heepp başıma bu geliyor ben bıraktığım an ilişki bitiyor. siz böyle bişeyler yaşadınız mı ve bu problemi çözebildiniz mi? bazı şeyleri açıkça duymaya ihtiyacım var :(

1. Valla ben de böyleyim arkadaşı bırak sevgililerimde bile hep böyle oluyor ama bizim de enerjimiz bir yere kadar yani bırakıyorum ben bir yerden sonra çabalamayı ve olay orda kopuyor. Sanırım nasıl alıştırırsan öyle gidiyor ve biz başta hata yapıyoruz

13 temmuz 2020 01:46

2. Bırak gitsin süslü niye uğraşıyorsun ki

13 temmuz 2020 01:52

3. son olayda üzüldüm. hiç konuşmaya değecek birisi değil miyim, o kadar mı sıkıcıyım ya :( ölsem kenarda merak edenim olmayacak. niye yazıyorumm, anlatma ihtiyacı süslü temel bişey herhalde pek bilmiyorum :( ilgisiz bir ailem var. sevgilim, yaşıtım kuzenim vs yok. arkadaşlarım dışında kimseyle konuşamıyorum daha doğrusu beni dinleyen kimse yok :(

13 temmuz 2020 02:00

4. Süslüm niye kendini sucluyorsun ki şimdi çoğu insan çıkar ilişkisi kuruyor gerçek arkadaşlıklar kurulmuyor bile.Üzme kendini süslüm anlatmak istersen falan burada bir sürü süslü var seni dinleyecek.Yalnız değilsin ki

13 temmuz 2020 02:03

5. az önce film izledim. bitirince açtım whatsappı, sohbette aşağı kadar indim her mesajda 2 tik var hiç cevap vermediğim bir mesaj yok hep en son ben yazmışım. düşündüm kime anlatsam diye gurursuzluk da yapmak istemedim yatayım dedim. uyuyamadım ama niye böyle oluyor diye. yani birisine anlatmak için izlemiyorum tabiki ama bi an paylaşmak istedim.

13 temmuz 2020 02:11

6. süslü bunu bir anda değiştiremezsin. eğer önemli bir durum yoksa arada yazmayacaksın. halini hatrını sormayacaksın. başka arkadaşların,uğraştığın şeyler olduğunu bilecek.

mesela ben arkadaşlarıma her zaman hal hatır sormam ama instada birbirimize komik bişeydir ya da ilgilendiğimiz şeylerle ilgili postları atarız. bunu yapıyorlar mı ?

bazı insanlar var illa senin yazmanı beklemezler. hatta bunu düşündürmez bile. sen atmışssın ben atmışım bakmazlar. ama senden de gelmeyince merak ederler. bunlar organik arkadaşlar.

ya da muhabbetin sarmıyor. ilgi uyandırmıyorsun.

13 temmuz 2020 03:01

7. her şeyimi mi anlatıyorum bilemedim şöyle ki dinlemeyi bilmeyen birisi değilim. böyle çenesi düşüp karşısındakinden bihaber olanlardan değilim kesinlikle.

geçen de bir soru sormuştum aynı arkadaşım ig da sürekli gönderi atıyor ama benim attıklarıma bakmıyordu. önce şakaya vurarak dedim ki attıklarıma neden bakmıyorsun ama bakmamaya devam etti. bende onun attıklarına geç dönmeye, bakmamaya başladım. simdi ig de de konuşmuyoruz uzun bir süredir ve bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum. bakmayana niçin bakıyım :( sanırım sohbetim arkadaşımı sarmıyor.

13 temmuz 2020 13:37

8. Her şeyi anlatmakla dinlemek aynı şey değil ama, her şeyi anlatıp sıkıyor olabilir misiniz insanları? Benim vardı öyle bir arkadaşım hal hatır sormak için arar iki saat yaptığını anlatırdı. Bazen tlf açmaz geç dönerdim.

13 temmuz 2020 14:06

9. Belki sizin attiklariniz ilgi cekici degildir. Bir kisiyle yasasaniz ondan kaynakli olabilir ama herkesle bunu yasiyorsaniz kendinize bir bakin.

Bir de sey ornek verecegim gerci flortumdu ama. Cocuk hic beni beklemiyodu . Hep kendi atiyodu. Tam atacağım zaman da o atiyodu. O yuzden ben hic baslatmiyo gibiydim.

Oyle alistirmissiniz. Peki neden? Onlara cok kendinize az mi deger veriyorsunuz? Calisiyor musunuz ogrenci misiniz? Ben calistigim donemde issiz arkadasima cok geri donemiyodum. Simdi ben bosum baska calisan bir arkadasim yogun oldugunu biliyorum mesela. Yogun olmadiginda kendi de atiyor

13 temmuz 2020 16:00

10. yani öyle kalktım şunu yaptım su içtim gibi değil de şunu izledim bu komik vs diye anlatıyorum. bence her şeyimi anlatmıyorum ama bilemedim. arkadaşlarımın hepsi benim gibi üniversite öğrencisi. hepimizin okulu da bitti. tek arkadaşım ikisi değil ama ikisi de üniverstieden. genelde ünivesitedeki arkadaşlarımla böyle oluyor hep.

şöyle ki eğer tam onlar atacağı sırada hep ben atıyorsam şimdiye kadar bi sormaları gerekirdi. ben mesaj atmayı bırakınca kesti ikisi de. muhabbetim pek sarmıyor desem de ne biliyim oturup saatlerce de konuşabiliyoruz bir şekilde. belki benimle vakit öldürüyorlardır.

13 temmuz 2020 19:25