Ozel olarak erkegini bilmem ama konyalilar icin cok da harika seyler duymuyoruz. Dogma buyume oraliysa biraz ugrastirabilir
4 tane Konyalı erkek tanıdım 4ünün de ortak noktası hanımcı olmalarıydı
Bi Konyalı arkadaşım var. Kendisi doğma büyüme oralı iş için benim şehrimde. Asssla bildiğimiz Konyalılar gibi değil. Açık görüşlü, özgürlükçü, Kemalist ve gayet bilgili görgülü bir adam. Hangi şehirde doğarsak doğalım, bu hiçbir şey için kıstas olamaz. Önemli olan kendini geliştirmek süslü.
Doğma büyüme konyalı değil istanbullu fakat özellikle ilişki konularında arkadaşlarının aksine çok tutucu ve gözlemlerime göre bir kızın ilki olma takıntısı var
olmadıkları biri gibi davranmakta üstlerine yok, damarlarına basılınca gerçek yüzleri ortaya çıkıyo ve leşş gibi kokuyolar
Süslü benim erkek arkadaşım konyalı ve gayet bilgili kültürlü biri, orada doğup biraz büyüdükten sonra başka şehirlerde yaşamış ama şimdi ikimiz de konyada okuyoruz. genel olarak tanıdığım konyalı erkekler ailesine düşkün ve yemek yemeyi özellikle hamur işlerini çok seviyorlar, biraz tutucu oldukları da doğru ama bunun oranı tabiki kişiden kişiye değişiyor
Yengem konyalı benim. Kaç sene bizimle yiyip içti gezdi tozdu. Annemler onu kardeşi gibi gördü. Sonrasında affedersiniz ama anneannemin ve teyzemlerin ağzına sıçtı. Afyonun kaymağı konyanın manyağı diye boşuna demiyorlar bence.
ufak tefek istisnalar hariç çomar:/
konyalıyım ve konyada yaşıyorum. ama biz biraz konyalılardan farklı bir kültüre sahibiz. süslü şöyle söyleyeyim. içlerinde düzgün insan diyeceğin çok az kişi var. böyle ilk bakarsın masum, anlayışlı görünürler. düzgün dersin. aynı zamanda ilgililerdir. 'ben yemek yapmayı bilmem' dersin mesela o kalkar 'önemli değil:) ben yaparım sana hehe.' der. ama içlerine bir girdin miiii. o sinsilik, o laf sokuş, o dedikodu aşkı ve o annecilik. zaten kendisi düzgün olsa ailesi problemlidir. böyle hatalarına üfler püflerler. erillik akar hepsinden, namus takıntısı, kız önceden kaç kişiyle beraberdi vs. hepsi onlarda. kıyafet boyuna da müdahale olur. daha içlerinde gerçekten bunların dışına çıkana şahit olmadım. kendi ilişkilerim de değil bunlar tüm arkadaşlarım, okulumdaki insanlar. hepsinde aynıı