koreli ünlülerin neden ilişkisi olmuyor, olsa bile bunlar nasıl gözden uzak yaşayabiliyorlar?

süslüler çok saçma ama merak ettim. takip etmediğim için bilmiyor olabilirim ama gözlemlediğim kadarıyla hollywood ya da türkiyedeki gibi hayatlarını göz önünde yaşamıyorlar. ilişkileri olmuyor ya da saklayabiliyorlar. bu kadar hayranları varken nasıl özel hayatlarını gizli tutabiliyorlar? korenin en yakışıklı aktör ve aktristlerinin tamamına yakını 30lu yaşlarda. hiçbiri evli değil ve tuhaf olan ilişkileri de yok. belki bilen vardır diye sormak istedim.

1. Kesinlikle anonim 1. İlişkisi olan ünlülerin ilişkisi de çok planlandığı belli olan 1 2 fotoğraf karesinden ibaret

5 nisan 2020 15:54

2. adamların herşeyi o kadar kontrol altında ki gösterilmemesi bence ilginç değil. yakışıklı/güzel bekarların her zaman daha çok fanı olur bu yüzden gösterilmiyor olabilir

5 nisan 2020 15:55

3. oluyor, neredeyse hepsinin sevgilisi var hatta gizli evlilik oranı da yüksek. fakat orada bir şarkıcı/sanatçı değil idol/hayal ürünü kişi pazarlandığı için halka kolay açıklamıyorlar. kore halkı çok takıntılı, sevdikleri ünlülere aşırı takıklar bu yüzden idol olan kişinin sevgili yapması büyük bir sorun olarak görülüyor. mesela exo üyesi chen evlenmek istediği için boykot ediliyor şuan ülkede, gruptan atılması isteniyor.

genel olarak erkek ünlüler halka "erkek arkadaş" etiketi ile pazarlanıyor, yani her an halktan biri ile sevgili olabilir, sadece işine odaklı gibi. tam anlayabilmeniz için halkın genel bakış açısını iyi bilmek gerekiyor

5 nisan 2020 16:10

4. adamların yiyecekleri yemeğe bile karışıyor bağlı oldukları şirketler ve bu kpop ünlülerinin hayranları biraz ben x ile evlenceeem kafasında oldukları için yansıtmıyorlar çünkü çok büyük nefret topluyor. bakın justin bieber, 1d sevgililerine az mı hakarete uğradılar. bu yüzden ancak çok sevilen, ülkenin göz bebeği kadın ünlülerle duyuluyor isimleri ama normal şartlar altında yaşadıkları ilişkiler yansıtılmıyor.

5 nisan 2020 16:10

5. Süslüler cevaplarınız için teşekkürler. ben koreli hayranların bu kadar manyak olduklarını bilmiyordum. Yazdıklarınız çok mantıklı geldi. Evleneceği için gruptan atılmasını istemek ne kadar saçma djjdjd. Farklı bir bakış açısına sahip olduğumuz için empati kurmak zor. Aşk evliliği yapıp kariyerini bitiren ünlüler de var bunun sebebini daha iyi anlıyorum şu an. Mesela Her dizide bahsedilen Won bin kariyerinin en parlak yıllarında evlenip hiçbir dizi film teklifini kabul etmemiş, eşi de aynı şekilde. Ji sung da daha olgun kitleye hitap eden yapımlar seçiyor evlendikten sonra, belki de seçmek zorunda. Özel hayatları başarılarının devamı için çok çok önemli demek ki.

5 nisan 2020 16:38

6. Anonim 7 fazla takip etmiyorum ama takip eden kitleye özellikle sormak istedim. araştırdığım ünlülerin hiç ilişkisi yokmuş gibi internette hiçbir kanıt yok. Bazı aktörler için "bu adam nasıl bekar olabilir mümkün değil" diye düşünüyorum her baktığımda. İnsan inanamıyor zaten ilişkileri olmadığına djjdjd

5 nisan 2020 16:42

7. elbette oluyor ama açıklanmıyor gizli tutuluyor.neden ? cevabı basit: hayranlar. şöyle düşün harçlıklarından kesip albümlerinin her versiyonlarını satın alan, katıldığı şovlara yemek yollayan , doğum günlerinde pahalı hediyeler alan fan siteleri var haliyle bir süre sonra "para harcıyorum o zaman ben ne istersem o " kafası yaşanıyor ya da çoğu oppalarıyla / unnieleriyle romantik hayaller kuruyor.

yukarıdakilerin hiç biri yaşanmadı diyelim bu sefer medya üstüne gelmeye başlıyor. X ve Y ünlü olsun. X bir etkinlikte görüntülendi hemen tık almak için başlık yazılıyor " Y'nin kapıldığı güzellik, Y'nin hayran olduğu masumiyet Y aşk haberlerinden sonra parlıyorrr" vs vs işlerinin önüne geçiyor yani. özellikle kadın ünlüler için zor . 2 3 ay önce Aktrisi / şarkıcı X ken şimdi Y'nin sevgilisi oluyorsun. kurtuluş yok yani. katıldığın eski programlardaki eski söylemlerini buluyorlar (ki çoğu senaryo bu arada) oradan malzeme çıkarıp haber yapıyorlar ya da X ve Y nin katıldığı programları bulup oradan caps falan çıkarıp haber yapıyorlar.

5 nisan 2020 18:36

8. sirketlerle anlasmalari izin vermiyor. eger sevgilileri oldugu ortaya cikarsa sirketleri hayatlarini kaydiriyor, fanlardan ozur diletiyor vs. bunlarin satis plani fanlara bir tur takinti satmak. "tum fanlarini esit seven, hayati isi olan, sevgilisi olmayan unluler". galiba belli bir sureden/seviyeden sonra sirket anlasmalari izin verebiliyor.

6 nisan 2020 05:05