koreli biriyle evli olan bir kadın vardı önceden sayfasına denk gelmiştim ama bulamıyorum şimdi?

kore dizisi izlediğim zaman bir kadın vardı instagramda. saçları sarıydı. burnu hafif kanca. koreliyle evliydi. bir kızları vardı. kızlarının kafası biraz büyüktü djdjdj o zaman takip etmiştim. sonra öyle çıktım ama kaç gündür aklımda adı neydi acaba ne oldu diye? aklına gelen var mı?

1. Mersinli miydi acaba ya çok hatırlamıyorum. S hafi var mıydı isminde valla her şey silik.

26 ocak 2024 02:24

2. Ama yüzleri aklımda sadece jdjdjd

Kadın inceydi baya. Açık sarı saçlıydı. Burnu ince kemerli. Kocasıda iriydi biraz. Kızları olmuştu. Şimdi baya büyümüştür.

26 ocak 2024 02:25

3. Çook saçma niye takıldı aklıma bilmiyorum yaa. İyi bi kadın gibiydi o zaman takibe almıştım. Korede yaşantısını falan gösteriyordu. Ama şu an hiçbir yerde yook. Bulamayınca daha da merak ettim.

26 ocak 2024 02:26

4. Galiba bulamayacağım ya. Kadın çok ünlü değildi takip edeni yoktur burda sanırım.

26 ocak 2024 02:28

5. sevgi choi

26 ocak 2024 02:40

6. Yok o değil süslüm. Saçları sarı daha zayıftı.

26 ocak 2024 02:43

7. Kocası esmer kafası daha iriydi böyle restoranda çalışıyordu sanki kocası.

Offf yaa tipler gözümün önünde ama bulamıyorum.

26 ocak 2024 02:44

8. Buldum sanırım djdjjdjd

İnstası kitli bir tane de erkek çocuğu olmuş sanırım djjdjdjd

26 ocak 2024 02:49

9. O değilde ne kadar değişik tipler var koreye giden türklerden.

Bayadır bakmıyordum. Önceleri işte böyle bu jun gami dediğimi takip etmiştim. Kendi halinde bir kadındı.

Şimdi bir türk kadına denk geldim. Ki yaşı küçük sanırım. Koreliyle evlenmiş. Çocuğu olmuş. Sonra boşanmış. Çocuğunu tr de anasına göndermiş. Kendisi ise yatakta sütyenle pozları falan var. Çok değişik ya. Bunları da yorumdan öğrendim.

26 ocak 2024 02:57

10. Ne kadar çirkin bir betimleme bu? Niyetiniz halis gelmedi.

Diğer bahsettiğiniz kişiyi de gördüm ve bu yorum yapanları sizi bizi il gi len dir mi yor. İçinde bulunduğu durumu bilmiyoruz, nasıl bir süreçten geçtiğini bilmiyoruz yargılamak bize düşmez.

26 ocak 2024 08:21