korkunç aşık olduğunuz biriyle sevgili oldunuz mu?

kızlar benim biten ilişkim bana göre yüzyılın aşkıydı hahah böyle bir şey yoktu yemeden içmeden kesildim 10 kilo verdim her dk onu düşünüyordum karnıma kramplar giriyordu. o da aynı öyleydi. başka ile gidip iş için özlemden aynı gün iptal edip geri dönmüştü falan. yanımda konuşurken bile penisi inmiyordu ya. herkesin aşkı kendine büyük gelir tabii belki de. bu tarz yüksek duyguların çakılışı da kötü oluyor sanırım şuan baya acı çekiyorum. bir daha bu kadar aşk mümkün değil olamam ..ama aşk da bana aşırı acı çektirdi hiç huzurlu olmadım her yönden hastalıklı bir duygu sanırım doğru ifade edebildim mi bilmiyorum 3 aydır gecem gündüzüm yoktu ailemi karşıma aldım saçma sapan her konuda onu sonsuz savundum falan. mutlu olduğumdan daha çok mutsuz oldum öyle aşık oldum ki canını ver deseler verirdim falan delirmiş gibiydim. benimle aynı süreçten geçmiş olanınız var mı soft sevgi insana huzurlu hissettiriyor sanırım o daha önemli ve bu aşkı başka ilişkilerimde arar mıyım sizce o başkaydı yaa der miyim çok korkuyorum ve umutsuzum ayrılık sebebimiz de gelecek planlarımızın bambaşka olması onun evlilik fikrine soğuk olması benim yaşımın büyük olması falan tarzı kavgayla ayrıldık sonra barıştık ama yine olmadı şimdi yine pişman ben de özlüyorum ama geleceğimiz yok geri dönemem

1. Oldum. Yani her şey daha da kötü oldu benim için. Olmayacağı baştan belki bir şeydi ama aşık oldum. Yaşım küçük de değil, öncesinde uzun ilişkim de olmuştu ama hiç böyle bir şey hissetmemiştim. Birlikte değilken nefes alamıyormuşym gibi geliyordu. Her gün her aaniye onu görmek istiyordum. Sabah 6-7'ye kadar birlikte zaman geçirip işe gidiyordum. Haftanın her günü birlikteydik. İşi olmadığı her an yanındaydım. Kendi işim gücüm, özel hayatım sıfırlanmıştı. Gün içerisinde sürekli ondan haber almak istiyordum. Görüşmediğim an eksikmişim, günüm geçmemiş gibi geliyordu. Arkadaşlarım büyü falan yapıldığını düşündü öyle söyleyeyim. Çünkü normalde tamamen mantığımla hareket eden bir insanımdır. Çok ciddiyim Mala dönmüştüm. Psikolog arkadaşlarım uzun konuşmalar yaptılar benimle. Her şeyin farkında olup yine de o bağımlılık hissime engel olamadım. Olmak içimden gelmedi. Hayatının her anını merak edip her anında ben olayım istiyordum. Başka hiçkimse için böyle hissetmemiştim. Hala daha hissedebilirmişim gibi gelmiyor. Ama böyle hissetmemek normal olan biliyorum.

çok seviyordum çok aşıktım. Çok da üzüldüm. Ne zaman kavga etsek bir haftada 7-8 kilo veriyordum su bile içemiyordum. Gözümdeki ışık gidiyordu dünyam kararıyordu. O kadar uçlarda hissediyordum ki. Sonuç olarak Bana asla hak etmediğim şeyler yaşattı. Kendime bile itiraf edemiyorum hala. Ama Ahımı almış olacak ki bizim ilişkimiz bittikten sonra işleri çok kötü gitti. Baya sıkıntı yaşadı. Geçen hafta da saldırıya uğramış, bıçaklanmış hastanedeymiş. Ne hissedeceğimi bile bilemiyorum aslında şu an. o bunları yaşarken ben bir kış tatilinde hala onu özlüyordum çünkü. 'O burada,yanımda, olsaydı nasıl olurdu' diye düşünüyordum. Zamanla geçeceğini umuyorum. Ondan sonra hayatıma biri girdi bu arada. Ama asla aynı hissettirmedi. Hep kıyaslama yaptım. Hep onu özledim. Olmadı yani yapamadım. çok iyi biriydi, çok iyi anlaşıyorduk ama yok olmadı. Hazır olmadığımı gördüm.

3 aralık 2024 19:55

2. Adam evlilik istemiyorum diye senden vazgeçebiliyorsa nasıl aşk bu? Yanındayken penisi inmiyor demişsin de birini arzulamakla aşk aynı şey mi ki? Biraz tek taraflı duruyor.

3 aralık 2024 20:29

3. Bu hissettiğin çılgınca duygular zamanla öyle bir külleniyor ki geriye sadece incecik bir duman kalıyor hatıralardan. Dünyaya gözünü onunla açmadın, çok güzel benzersiz duygular yaşatmış olabilir ama bazen bitmesi gerekiyordur. Muhtemelen ilişkinin içindeki birçok red flag i çılgınca aşık olmanıza bağlayıp görmezden de geliyorsundur şu an. İşte onların hepsi zamanla duygularınla değil mantığınla düşünmeye başladığında birleşip sana ilişkinin neden bittiğini gösterecek.

Şimdi üzüleceksen üzül, ağlayacaksan ağla. Sonra nasılsa iyileşeceksin.

3 aralık 2024 22:07

4. oldu ve huzursuzluktan, kaygıdan, bu bozuk psikolojiden kurtulmak için ayrıldım. bir aydır çok kötüyüm, yemem içmem durdu, uykum yok. ama o kaybetme korkum yok şükürler olsun.

3 aralık 2024 23:51

5. oldum. üzerinden 13 yıl geçti ve onca yıl iki ayrı ülkede yaşamamıza rağmen çevremizdeki herkes bizden efsaneymişiz gibi bahsetti.

3 aralık 2024 23:57

6. Sevgili olmadım ama situationship gibi bir şey oldu uzak durmaya çalışsak da. En sonunda ülke değiştirince bitti, hala en sevdiğim insanlardandır ama asla ilişki yaşayamam onunla.

4 aralık 2024 09:11

7. Oldum ve o kişiyle evliyim şuan. O bana başta aşık değildi sonradan oldu. Bir süre bana hayatı zindan etti sonra yola girdi. Fırtınalı, tutkulu, manyak bişeydi aramızdaki. 10 yıldır evliyiz, hala ona bakınca içim eriyor. Maşallah diyeyim. Kocam da kocam:p

4 aralık 2024 13:04