kova burcu erkeği ile flört edenler, evliler?

kova burcu erkeği ile flört etmiş ya da evli süslülerin tecrübelerinden faydalanmak isterim, nasıldır? ne yapmak gerekir, nelerden hoşlanır? benim burcum yay.

1. Eşim kova, ukaladır bu adamlar çok ama zekaya tav olurlar. Hiç bilmedikleri şeyleri gösteren, bilen kadınlara bayılırlar. Pohpohlanmayı da severler, klasik erkek işte😒  Bu arada ukala bir bossylik de iyi olabilir ama ilerleyen zamanlarda.

Ama eğlenmeyi bilen,  zeki adamlardır. Hareketlerinizden, yüzünüzden sizi çok iyi okurlar, poker face kalmak zordur, sürekli olta atarlar şöyle şöyle olmuş, şunu yapmışsın gibi. Yutmayın:)

Bilemiyorum ama tanıdığım kovalar erkek kadın fark etmeden sanatın bir dalıyla ilgiliydi. Siz de ilgileniyorsanız ortak çok nokta bulursubuz.

5 şubat 2018 23:02

2. yay kova iyi ya burçlara inanırsak eğer. kovanın kovadan başka dostu yoktur belki biraz yay ve ikizler sonuçta. kovaların en çok bildiği laf "biliyorum" olduğu için yalnızca dış görünüşünüz yetmez sizden entelektüel yönünüzü de göstermenizi ister.

5 şubat 2018 23:02

3. mesela duyguları belli etmek iyi midir? yoksa duygusuzluğuna duygusuzlukla cevap verip cool kalmak mı daha iyidir? çok teşekkürler bu arada cevaplarınıza...

5 şubat 2018 23:05

4. benim canım eski sevgilim kovaydı. ben hiçbir duygumu saklamazdım hiç oyunlar stratejiler yapmadım. hatta açık açık "biz sevgili olsak ya" diyip de sevgili olmuştuk. ben öyle dolambaçlı yol seven kovalarla pek tanışmadım ama neticede karakter meselesi.

5 şubat 2018 23:09

5. normalde çok kovalamaz bu adamlar, rahattırlar ama ben peşimden biraz fazla koşturdum ben, saatlerce beklettim, ektim yine de ısrarcı çıktı çünkü ego😒

rahat olun bence, cool olmak iyidir. ilgisini çekerseniz o bırakmaz zaten sizi kolay kolay, bi bakmışsınız program yapmış sizin için.

5 şubat 2018 23:09

6. ama baştan üstüne hiç düşmedim hatta ayrılırsak ayrılalım modunda bayağı rahat bir ilişkimiz vardı. en önemli şey sıkmamak ve darlamamak, yoksa kaçar gider valla.

5 şubat 2018 23:09

7. (yazar: all that solid) bana göre de dediğiniz gibi galiba, hiç darlamamak lazım he tamam diyip geçiceksin, aslında bildiğini okuyacaksın gibi...

5 şubat 2018 23:11

8. sohbetlerinde entelektüellik arar

senden yeni şeyler öğrenmek duymak onu heyecanlandirir

sadelikten hoşlanır(her alanda) abartı sevmez

ona düşkün olduğunu hissetirmenden hoşlanır

hem sahiplenilmek hem özgür bırakılmak ister uç noktalara kendisi de kaçmayacağini bildiği için

gereksiz laf kalabalığıni sevmez

neşelidir

hoşlanmadığı ortamlara girmek istemez kısacası hatır için çiğ tavuk yemez

sabit fikirli olabilir bazen

iyi bir arkadaşta olmak gerekir o noktadan sonra daha güzelleşiyor durum kimseye ihtiyacınız olmuyor mutluluğu hüznü paylaşınca

zordur ama güzeldir.(gizlinot: sahsi düşüncelerim)

5 şubat 2018 23:13

9. 10. Anonim unutmuşum hastalık kısmını, harika bir yorum 👍🏻 Şiddetle katılıyorum bu kısma:) dünyadaki tek hasta oymuş gibi olur, bebek gibi şımartılmak ister cidden😃

5 şubat 2018 23:17

10. sevildiğini hissetmek istiyor galiba :) hep duygusuz denilince insan korkuyor bir yandan da...:P

5 şubat 2018 23:21