kova burcu kadınlarının alıklığı ve sinir bozuculuğu.. etrafımdaki tüm kovalar aynı ?

ya burçlara inanmam etmem yorum okumam ama işte arkadaş çevresinde falan başlıyorlar ben kova burcuyum şöyle özgür ruhluyum falan demeye.. sadece 1 kova arkadaşım hariç diğerleri gıcık ve patavatsız geliyor mıy mıy bir şeyi de beceremezler. güzel de değiller burunları kaf dağında. kova burcu sevimsizliği oluştu bende resmen sizin etrafınızda da var mı bunlardan

1. En sevdiğim arkadaşım kova burcu bende başak. Bayılıyorum kendisine aşırı zeki ve güzel biri. Benim aşırı sevimsiz bulduklarim yay ve aslan

10 şubat 16:45

2. Kova burcu kadınına da alık demezsin yani o olsa olsa senin patavatsızlığındır. Asıl Sen yengeç mıymıylığıyla balık gıcıklığı sevimsizliği görmemişsin :d

10 şubat 16:49

3. Ss senin burcun ne?

10 şubat 17:08

4. a3 terazi burcuyum

10 şubat 17:16

5. Ne kadar hoşlanmadığım kadın varsa hepsi kova çıkmıştı bugüne kadar

10 şubat 17:30

6. Kova stelyumlu kova burcuyum. Yorumları okuyup eğlenmeye geldim.

Soru varsa alabilirim hahaha

10 şubat 17:57

7. İki kardeşim de kova burcu ve alık falan değiller, gerçekten güzel ve akıllılar. Size sadece kibir konusunda katılıyorum

10 şubat 18:13

8. aynen.

10 şubat 18:16

9. aşırı sevdiğim de yay (arkadaş olarak)

10 şubat 18:17

10. Hayatımda tanıdığım en sinsi insan Kova burcu kadınıydı ama sadece 1-2 tane Kova kadını ile tanışmışımdır. Aslan burcuyum ben. Kova kadınları hakkında fikrim yok ama erkeklerini severim zeki ve komik olurlar

10 şubat 18:30