kova burcu, yükseleni koç burcu erkeklerinin sorunu ne?

ya da direkt kova burcu erkeklerinin sorunu ne olabilir? burçlara inanmayayım diyorum ama burada okuduklarım, nette yazanlar, çevremdeki arkadaşlarımın kova burcu erkeğinden çektiklerini falan görünce inanmaya devam ediyorum. ne bunların sıkıntıları süslüler? tamam merhametliler ama önemli bir konu hakkında bile konuşamıyorum adamla. hiçbir şey yapmaması bile beni çok yormaya başladı artık.  31 yaşındaki adam bazen öyle hareketlerde bulunuyor ki n’oluyo ya diyorum. amaçları ne bunların? bizi delirtip dünyayı ele geçirmek falan mı?

1. Uranüs'ün çocukları olarak özgürlüklerine düşkün olmaları sanırım. Flörtlerim hep kova burcuydu ne hiktmese durmadan kovalara çekilirim, en yakın arkadaşlarım da genelde kova burcu. en sonunda da bir kova burcuyla evlendim hatta ama şu kadarını söyleyebilirim gerçekten hepsi aynı değil, çoğu asi, özgürlüğüne düşkün, bambaşka bir kafada ve dünyada yaşasa da iyileri cidden iyidir. eşim mesela tanıdığım diğer kova erkeklerine hiç benzemiyor, kovanın sıra dışı zekasını ve merhametini almış gölge diye tabir ettiğimiz kötü yönlerini ise taşımıyor.

gölge özelliklerini dengelemeyi başardıklarında görebileceğiniz en merhametli, en özverili, en sevgi dolu erkeklerden biri de olabiliyorlar yani.

11 ağustos 2021 11:55

2. Sevgisinden merhametinden yana hiçbir sıkıntım yok süslüm ama ciddi bir konu konuşamaz oldum kendisiyle. Kendi canı isterse konuşuyor, sonra sıkılıyor hop anında konuyu değiştiriyor ben 2 dk önce ne konuştuğumu bile hatırlamıyor oluyorum. Bana değer verdiğini sevdiğini göstermeye çalışıyor gösteriyor da fakat dediğim gibi bazen öyle davranıyor ki, bu adam beni sevmiyor ya derken buluyorum kendimi.

Eşinizle musssmutlu bir hayat dilerim bu arada ❤️

11 ağustos 2021 11:58

3. kova burcu erkekleri... gerçekten burçlara inanmam da bunlar harbiden bi cins. ablam da kova burcu kadını mesela o kadar cins ki anlamıyorum.

inanılmaz özgür bıraktım, saldım falan yine olmadı. değişik insanlar ya.

11 ağustos 2021 12:02

4. Özgür bırakınca da kötü, sıksan da. Hayır bir de sevdirdi kendini çekip gidemiyorum da haha. Mavi gözlü şeytan gibi bir şey :(

11 ağustos 2021 12:04

5. süslüm valla ben 8 aydır aralıksız konuştuğum adamı salmak zorunda kaldım çünkü iş ciddileşmeye başladığında (farklı şehirler, ama eski arkadaşız ve dönecekti bulunduğum şehre yakın bi zamanda) kendisinin topuk şekli kaçmasından ötürü senle mi uğraşıcam be deyip bıraktım.... :D

sinir stres sahibi yaptı beni de, bi gün seviyor herhalde diyordum, ertesi gün ghostlardan ghost beğeniyordum çok garipti.

11 ağustos 2021 12:05

6. Allah kova burcu sevgilisi eşi flörtü olanlara sabır versin diyorum...

11 ağustos 2021 12:07

7. Ben başak burcuyum. Kovalar ve koçlar genelde bana çekim duyar. Bir tane kova erkeği ile 2004 yılından beri sevgili bile olamadan saçma sapan şeyler yaşadık. Kendisi aşkından ölürken ama ilişki kafasında değilken başkasıyla evlendi. Hayatımda gördüğüm en dengesiz, anlaşılmaz, kararsız ama iddialı laflar eden insan olabilir. Alıngan ve küçük çocuk gibi de bazen. Çok garip bir ilişkisizlik ilişkisiydi. Umarım mutlu olur. Kova ve koçlar benden uzak olsun. İki tane de koç sevgilim oldu. Hayatımın kavgalarını ettim, pis egoistler. Amma doluymuşum. (gizlinot: swh)

11 ağustos 2021 15:49