kova erkeğini bal da olsa unutalım mı?

yükseleni boğa, ay burcu yengeç olsa da mı :( herkes kova erkeği çok kötü demiş

1. Evet zaten arkadaşlık çok iyi olunca ilişki de iyi olur diye düşünüyordum :( burada diğer sorulardaki yorumlar üzdü beni

29 mart 2022 23:57

2. Süslü senin haritan burçların ne duruma göre bir şans ver bence öyle kötü değil demeye geldim soruya ama haritası baya üzücü gibi ya hem cok akılliyım orjinal farklı ben düşünürüm kovadan, hem de en doğru düşünürüm boğadan gelir. Biraz manipulatif bu çocuk bence yine genellemis olmayayım ama. Ay yengeç problemli ilişkileri sever bir de yani, biraz ortada bir sıkıntı yoksa ben çıkartayım moduna geçip sonra kenarı çekilir iliskinin sorun çıkartanı bir anda sen olmuş gibi oluverirsin onu boğuyor isleri zorlaştırıyor konumuna bir anda sen düşersin boğası da bu ozelliğini destekler :)) kova zaten bir tık zorlu bir burç bence iyiler duruma göre ama haritası da sagolsun desteklememiş pek arkadaşı. Muhabbeti çok zevklidir muhtemelen iyi bir arkadaştır sjsj hatta evlenilirse de çok iyi bir baba ama iliskide zamanla tepeden bakan manipulatif ve sucu karşı tarafa atan birine evrilesi bir harita :) sen yine tabi kendi haritana gore düşunebilirsin açıkçası ben biraz genele ve kendime göre yorumladım haritana göre altından kalkabilirsin de belli olmaz

30 mart 2022 01:37

3. A3 çok teşekkür ederimm baya güzel yazmışsınız. Ben zaten daha önceki ilişkilerimde güneş boğa ve oglaklardan dolayı illallah etmiştim. Ben tipik bir ikizlerim. Inatlari sabit kafaları beni cildirtmisti. Bu çocuk daha benim kafadan olduğu için bir şans veriyim diyordum da anlaşıldı :(

30 mart 2022 09:22

4. Aa suslüm al benden de bir ikizler ben de öyleyim bugune kadar boğadan falan çektim baya sen yine duruma göre şansını dene tabi sadece başlatıcı tesvik edici sen olma bırak kendisi çok istiyosa olsun ilişki. Sonra ben baştan öngörmüştüm olmayacağını sana uymaya çalıştım ama olmuyor kafasına geçiyorlar biliyorsun :))

30 mart 2022 14:37

5. Aynen öyle A3 süslüm valla enerjimiz bu kadar mı uyusur. Sabahtan akşama kadar boğa ovuluyor burada ama o aile babası görüntüsünün arkasında nasıl içten pazarlıklı oluyorlar cidden yaşayan biliyor.

Artık daha arkadaş gibi olabileceğim, kafası yeniliklere açık, bağımsız, bana uyan biriyle denemek istiyorum onda da kova belasına cattik :D

30 mart 2022 19:46