koyduğum story e “çok güzel karisiniz hanımefendi “ diyen eski sevgiliye nasıl cevap verilir ?

1. block.

22 haziran 2021 21:18

2. block unblock ile. hesabınızın gizli olduğunu varsayıyorum.

22 haziran 2021 21:19

3. Hahahahahhaha böyle birini tanıyorum yüzsüzlükle zirve. Boğa burcu.

22 haziran 2021 21:22

4. Kızlar block yapamıyorum daha önce cevap verdiğim oldu çünkü 😕

22 haziran 2021 21:25

5. Benim aynı böyle enseye şaplak bi ilişkim var eski sevgilimle. Moduma göre cevap Veriyom. Bazen eyvallah diyom bazen cevabı beğenip geçiyom bazen uzun cevap Veriyom.

Kafanıza göre valla

22 haziran 2021 21:31

6. Yazik kafana .d de

22 haziran 2021 21:33

7. Ayı denir anca

22 haziran 2021 23:14

8. ayrılmışsınız ama biraz lakayt bir ilişkiniz var gibi geldi bana, tabi ki eleştirel anlamda söylemiyorum , haddim değil ama bencesi bu durum hoş da değil... şimdi arada arada böyle atışmalar , kendini hatırlatmalar filan minik de olsa hoş geliyor, ego okşuyor olabilir ama yarın bir gün , asla kaybetmek istemeyecek kadar değer verdiğiniz bir insanla tanışıp "gerçek" bir ilşkide olduğunuz zaman da bu tür atışmalar olursa, ciddi problem olur biliyorsunuz değil mi? sevgiliniz yanınızdayken üstten yine böyle bir bildirim geldiğinde nasıl açıklamayı düşünürdünüz? bilmiyorum bence en iyisi, olası tüm yolları kapamak. engelse engel yani. exten next olmaz zaten bunu hepimiz biliyoruz. zamanında birbirinizden çok memnun olsaydınız şu an telefonun diğer ucunda değil, yanyana olurdunuz.

her neyse, bence varlığı oldukça gereksiz ve sizden yüz bulur vaziyette gördüm ben exinizi. buna bir son vermeniz, uzun vadede hayrınıza olacaktır.

23 haziran 2021 14:00

9. bu cümleyi kuran biriyle niye muhatap oluyorsunuz ya.

23 haziran 2021 15:30

10. random atılır maks xd ama dedikleri gibi bence de exten next olmaz block unb bir an önce......

23 haziran 2021 16:04