kozmetik alışveriş markalarındaki satış danışmanı deneyimleriniz? markalara gidip cv bırakmak istiyorum bunu belki de hiç işçi alımı?

olmadığında yapmam absürt olur mu? merhaba süslüler. makyaja, cilt bakımına ilgim çok uzun zamandır var. içerikleri okuyabiliyorum, deneyimlere ve durumlara göre öneri yapmayı çevreme karşı yaptığımda başarılı oluyorum. sephora, mac, bobbi brown gibi markalarda iş ilanı olmasa bile gidip cv bıraksam işçi açığı olduğunda geri dönerler diye düşündüm. genelde birisi çıkmak istediğini çevresindeki iş arkadaşlarına söylediğinde herkes kendi çevresine iletiyor ve markanın ilan vermesine bile gerek kalmıyor. bir de ekstra sorum var: mac, bobbi brown gibi markalarda çalışıp daha sonra makeup artistliğe ilerleyen oldu mu? bu dönemde yeni başlayan birisi için ne kadar zor olur? kafamda sorular. teşekkür ederim cevaplayacak olanlar için 💖

1. Ben eski sephora çalışanıyım. Böyle yerler hem kurtlar sofrasıdır hem de eğitimi çok iyi olan yerlerdir. İlerleme olasılığınız yüksek eğer çaba sarfederseniz. Elden cv vermek gayet etkili olur. Ben güzellik uzmanlığı mezunuyum. Elden cv vermiştim mağazaya gidip. Müdürle görüşüp ikya yönlendirilmiştim ve alınmıştım.

2 nisan 2023 10:31

2. Çok teşekkür ederim deneyimlerini ve önerilerini paylaştığın için a1 süslüm. 💖✨

2 nisan 2023 21:12