kuaför saçımı çok fazla inceltti kızlar?

saçlarım normalde çok gür diye sürekli aralarından aldırırım. bu sefer zaten boyu kısaldı hem baya hem de aralarından o kadar fazla inceltti ki kızlar resmen saçım kalmadı. ne zaman eski haline döner? gürleştirmek için ne yapabilirim? 2-3 aya eski haline döner mi gürlüğü ya:( resmen incecik kaldı saçlarım

1. Ara makas atıp uçlarından kısalttıysa problem olmaz. Daha sağlıklı olmuştur. Birkaç aya tekrar gürleşir saç dipleri hacimlenecegi için. Bu sıcaklarda rahatlık sağlar hem :)

29 haziran 2019 23:05

2. Evet öyle yaptı ama bu sefer gereğinden fazla inceltti gibi geldi her zaman yaptırırım bu işlemi ama bu sefer çok fena oldu ya bilmiyorum... Bir an önce döner umarım o zamannn

29 haziran 2019 23:21

3. ara makas kullandirmayin bi daha. saclari incelten bi seymis kullanimi normal.makastan daha kolay oldugu icin ince saclarda da kullanabiliyolarmus. normal makas kullanmalarini isteyin bir dahaki sefer.

30 haziran 2019 12:32

4. bir daha attırmam zaten tövbe ettim kendi kuaförüm dışında bir yere en azından da. Bir an önce kendine gelsin bu seferki bir daha çok dikkatli olucam:(

30 haziran 2019 13:00

5. bana da kuafor sormadan sacimin uclarini iceltti ve sacimin ust kisimlarini kirik aldigini saniyordum normal makasla bir seyler yapti yerde saclarimi gorunce sok oldum tepem basikmis diye yapmis normal makasla yapti ama ,sizin ne kadar zamana duzeldi sacim inceldi gibi geliyor naptiniz duzelmesi icin

4 haziran 2020 21:38

6. Süslü üzerinden cok zaman gecmis yani tabi ki sacım eskisine döndü zaten gür olduğu için kısa zamanda düzene girdi. 3 ayda falan max

5 haziran 2020 20:25