kuaförde yaşadığınız kötü anılarınız var mı ama çok kötü anılarınız?

ortaokula giderken saçımı kestirmeye ilk defa tek başıma gitmiştim kuaföre. saçım gürdür ve yarı dalgalıdır. saçıma iğreti bi şekilde bakıp ben bu saçı nasıl kesebilirim ya demişti. sonra bana bi tane 3lü bakım seti uzatıp sen bunu kullanıp saçını güzelleştir sonra keseyim demişti ve o dönemin parasıyla 125₺ vermiştim (o dönemlerde kerastase 45₺ydi). çocuk aklı bi an tutuk kaldım ve satın aldım annem kart vermişti. eve geldim annem bi baktı saçım kesilmemiş ve elimde pahalı bakım seti.. önce bana kızdı sonra kuaföre gitti kızmaya ve kuaförden zoraki de olsa parayı geri alıp seti iade etmişti.. ve ben üniversiteye geçene kadar kuaförlere tek başıma hiç gidemedim gerildim hep.

1. Saçımı aslan baş kesmişti:( allahtan o dönem bu salak model modaydı çok sırıtmamıştı ama ben nefret ediyordum

20 mart 2022 17:51

2. lise sondaydım, saçlarıma ışıltı attırmak istemiştim aralara sadece. ve kuaför saçımın tamamını açtı ve saçım iğrenç turuncumsu sarı olarak kaldı. o günden sonra kuaföre gitmedim. kendi çabalarımla saçımın rengini koyulaştırdım ve saçımın düzelmesi 4-5 yıl aldı.

20 mart 2022 17:57

3. Ortaokuldayken bilmediğimiz bir şehirde kuaföre gitmiştik Mecbur kalıp. Kuaför saçımı çok kötü kesmişti upuzun saçlarım vardı kısacık erkek modeli yapmıştı ne alaka anlamadım annem saç boyasındaydı sonradan fark edince olay kopmuştu ondan sonra da saçım düzelmedi ahshsjsj

Üniversite 1deyken üni okuduğum şehirde kesime gitmiştim. Saçıma bakıp ayyy bunu nerede boyattın bak arkası renk renk çok kötü görünüyor falan demişti adam parasızlıktan annem evde boyamıştı ajsjs napalım yani sana mı sorduk diyememiştim hala o kuaförün önünden geçince utanıyorum böyle :( ama sayesinde saçımı boyama bıraktım kendi rengi daha güzelmiş herkes iltifat ediyor 🥰

Kuaförlerden nefret ediyorum çünkü zaten üç kuruş param var ve onu tamamen onlara harcamamı istiyorlar

20 mart 2022 18:06

4. Üstteki süslüyü okuyunca aklıma geldi lisedeyken de saçıma ışıltı önere gibi bir şeyler yaptırmak istemiştim salak kadın yarısını sarıya açıp bırakmıştı yani geçiş o kadar netti ki hemen ertesi gün düzelttirmiştim olan parama olmuştu 😣

20 mart 2022 18:07

5. bir kuaföre saç kestirmeye gittim, 20 li yaşlarımın başındaydım. Adam sapığın tekiydi, saçıma fön tutarken tişörtümün yakasına tutuyordu ki birazcık açılsın diye. Hatta bir kız gelmişti benim saçım kesilirken beklerim falan dedi işlemin bitmesini adam da beklemeyin ben bu işlemden sonra kapatıcam demişti. Nasıl sesimi çıkarmadığıma inanamıyorum şu an düşününce, işlem bitince eve koşarak gitmiştim

20 mart 2022 18:08

6. Yaş 21,22 bundan 6 sene önce. Sarışın olmaya karar verdim. Şehrimin en bilindik ve o dönemin en gözde kuaförlerinden birine randevu alarak gittim. 1500 tl ye anlaştık. 6 sene öncesi için iyi para yalnız. Neyse saçlarım belimin altında popomun bir tık üstü uzunlukta ve hiç boyanmadı. Kendi rengim koyu kumral. Komple oryalle açıp boya yapacak işte. Yıpranmasın diye sonrasında bakım da yapacaktı bu arkadaş. Neyse sabah erkenden gittim 6,7 saatlik bir sürede bitecek demişti bana. Her şey güzel oo harikayım sarışın olacağım filan havalardayım ben tabi. Neyse açmaya başladı paketler atıldı vs vs tam 1,5 saat oryalle bekledi kafam. Açılan paketleri çıkardı açılmayanlar için kafamı kocaman bir alete soktu etti bişiler yaptı sonra hepsi açılınca yıkamaya aldı. Tabi başta kafam recep ivedik sarısı oldu. Buraya kadar her şey normal. Diplere bebek kumralı tarzı küllü bir renk yapacaktı. Boyadı etti. Uçlara sarı sürdü bişiler yaptı. 2 saat öyle bekledim. Yıkamaya aldı o ara bir terslik olduğunu anladım ama yok ya bişi olmamıştır dedim. Yıkadı etti artık fön çekilecek fakat o da ne saçlarıma elimi attıkça oluk oluk saç geliyor. Sanki kavgaya karışmışımda birisi saçımı yolmuş gibi. Tabi kuaför ya o kadar yıpranma olur kurutup fön çekince düzelir dedi hem bakım yaptım ben ona sende evde düzenli bakıma devam et diyerek fönü çekti üstüne 600 tl lik bakım ürünü de kitledi sepetledi yolladı eve beni. Ben tabi o kadar yıpranma olur kafasındayım hala. Saçta kuru olunca kopma durdu. Esas bomba 3 gün sonra duşa girdiğimde oldu. Kafamı ıslatıp şampuanlamam ile birlikte avuç avuç saçlar elimde kaldı. Tarak saçtan gözükmüyordu o derece. Yani nasıl anlatayım size kedi tüylerini alırsınız ya öyle. Tabi kuaförle ne kavgalar edildi. Ne olaylar oldu. Sonra adam bana benim suçum yok saçın yıpranmıştı üstüne açınca kopma olur dedi. İşin komik tarafı saçımda boya yoktu hiç ve asla yıpranmış değildi. Bu böyle olmaz diyip başka kuaföre kütten bir tık kısa kestirdim. Hala yanıklar vardı tabi. Diplerim saçlarım bombok olmuştu. Dipler kumral en uçlarda azıcık kalan sarı aman yarabbi. Tam 1 ay sonra kendi rengime boyatmıştım. Saçlarım 4 yılda ancak kendine geldi. Şu an yine sarışınım. Bu da böyle bir anımdır.

20 mart 2022 20:55

7. Bir tanesiyle baya ciddi kavga ettik kadin resmen saclarimi yoluyordu hamile olmasa birbirimize girerdik igrenc bir şeydi.ben genel olarak kuaforlerden nefret ediyorum neredeyse hepsi varos tipler ama sanki acik kalp ameliyatı yapiyorcasina bilmis ve tripliler.en son bir tanesi kaslarini kim almis yamuk yumuk dedi ben de3 hafta once siz almistiniz dedim mors olup sustu. Hep bir bok atmalar falan gerçekten hic ama hic sevmediğim bir ortam

20 mart 2022 21:38

8. Ortaokul-lise çağındaydım ilk defa gittiğim bi kuafördü kesen de kadındı saçlarım gür diye ara makas atmıştı kuaförlerde de hep yaparlardı yani her şey normal sandım eve bi geldim saçlarım tepeden dik dik çıkmış kafamın üstünde dikenler var gibiydi bağlayınca ayrı korkunç açıkken ayrı korkunçtu bir daha kadın kuaföre kestirmemeye and içtim djjfndnfn (gizlinot: Erkek kuaförler daha iyi kesiyor bence lütfen linçlemeyin :()

20 mart 2022 23:24

9. Kakül kestirmeye gitmiştim lise 2deyken saçlarım da çok gürdü o zamanlar ve dümdüzdü. Sürekli ay saçların aşırı gür ne kadar düz diye diye o kadar kısa bir kakül kesti ki dik duruyordu kaşlarımın üç dört parmak üzerindeydi sonra da düzelir böyle moda falan diye benimle dalga geçti resmen kadın. Uzayana kadar sürekli tokayla sabitlemek zorunda kaldım ve dik dik durduğu için bütün bir sene tweety dediler bana. O gün bugündür kendim keserim hep kakül ve saçlarımı hep mahvettikleri için ayda yılda bir giderim. Resmen kuaför fobim var

21 mart 2022 16:33