kulak mememdeki 2. delik asla iyileşmiyor?

süslüler iki defa deldirdim bu zamana kadar. ilkinde iki taraf da iltihap kaptı, antibiyotikli krem kullandım uzun süre ona rağmen geçmeyince pes edip küpeleri çıkardım ve delikler kapandı. ikincisinde de aynı şey oldu yine krem kullandım yine geçmedi yine çıkardım. ilk deldirmemin üzerinden 2.5 sene ikincisinin üzerinden 1 sene geçmiştir herhalde. geçenlerde öylesine deneyeyim dedim ve sol kulağımdaki 2. deliğin hala açık olduğunu fark ettim, sağ kapanmış ama sol açıktı baya sevindim hatta iyileşmiş diye. küpe takmaya başladım ama şimdi yine dokununca ağrıyor. bu hiç geçmeyecek mi ya niye böyle?

1. Nasıl küpe takıyorsun bazı materyaller alerji yapıyor. En iyisi titanyum ve altın

10 mayıs 2022 20:38

2. (yazar: zeynepeksi) altın takı kullanmadığım için gümüş takmıştım ikisinde de. annem de ona bağladı hep, benimle aynı zamanda kardeşim de deldirdi ve altın taktı onunki kısa sürede iyileşti. ben de gümüşte sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm ama oluyor demek ki.

10 mayıs 2022 20:45

3. Ben genelde gümüş takıyorum ama ilk delimde zaten titanyum veya deldirdiğiniz yerde ilk delim küpesi takıyorlar, onu iyileşene kadar taksanız bir sorun olmazdı. Gümüş küpelerimden çok azı bana da alerji yapmıştı. Gümüş rengi altın küpelerde var

10 mayıs 2022 20:54

4. süslü ne ile deldirmiştiniz?

10 mayıs 2022 22:31

5. Ss benim de aynı sorunum var ben artık pes ettim çünkü kulağım kabul etmiyor resmen kaç kez deldirdim aylarca bekledim iyileşmedi

11 mayıs 2022 00:24

6. Cerrahi çelik kullanın.

11 mayıs 2022 00:45