kuru fırçalama üzerine glikolik asit uygulayıp sonra da arbutinli krem sürülür mü?

amacım daha ton eşitli, pürüzsüz bir vücuda sahip olmak. kuru fırçalamanın üzerine 10 dk sonra falan glikolik asit sürüp o kuruyunca da arbutinli krem sürmeyi düşünüyorum.  glikolik asit önerilerinizi de alırım. çok seçenek var hiç kullanmadım.

1. Bir de aynı asiti koltuk altı vb kararmalarda kullanmayı düşünüyorum. Haftada bir iki defa da burun üstümdeki siyah noktalara.

Dudak altımdaki kat yerinde de beyaz pıtırcıklar var onlara kapalı komedon mu deniyor bilmiyorum yıllardır benimleler. Onlarda da işe yarar mı?

11 aralık 2024 12:45

2. ojemrujumrimelim paylasmisti instagramda, koltuk altinda kullaniyormus ama kuru fircalama tahris edebilir cildi kucuk bi bolgede deneyip ilerleyin

11 aralık 2024 13:36

3. Şöyle bir handikap var. Vücutta işe yaraması için kaliteli bir şey kullanmak gerekiyor. Ancak tek kullanımda bile çok ürün gidiyor. Koltuk altı için demiyorum ama sırt ve bacak için kullanacaksan haftada 3-4 defa sürmelisin. Bu da iyi bir bütçe istiyor.

Ben daha önce the ordinary ve dr murad kullanmış memnun kalmıştım. geçen sene glikolik asiti she vec miydi neydi o markadan aldım. Ayda 2 şişe bitiyordu ama etkisi daha az oldu.

11 aralık 2024 13:42

4. Açıkçası kol omuz ve gerdanda kullanmak istiyorum. Çok gider mi gitmez mi bilmiyorum ama dediğinizde haklısınız. Bir bakıp deneyeyim. Kuru fırçayla dönüşümlü kullanırım olmadı. Peki arbutinli kremle olan etkileşim için ne diyorsunuz? Üzerine sürülür mü

11 aralık 2024 18:02