kusurlarınızı yüzünüze vuran sevgili.?

kızlar hiç sevgiliniz eşiniz sizin kusurlarınızı yüzünüze vurdu mu? kıl olur tüy olur boy ya da burun gibi şeyleri eleştirdi mi? eleştirdiyse kırarak mı yoksa naif bi şekilde mi söyledi? hadi biraz içimizi dökelim.

1. Ben başta naif bir şekilde söylüyordum bir şey değişmiyordu. Anlamıyordu daha doğrusu. Bir sene boyunca tatlı talı ifade ettim. Sonra baktım ki olmuyor.. Direkt yüzüne vura vura söylüyorum artık kırılıyor ama en iyi versiyonu olması için çabalıyor en azından.

15 mart 2020 18:09

2. Anonim 2 aynı fikirdeyim.Ben be şekilde söylerse söylesin kırılıyorum.mesela bi muhabbette bana abinin işi gücü var sana para vermiyo mu demişti.o an bi şey demedim ama soğudum. Benim aile ilişkilerim onu ne ilgilendirir ki?

15 mart 2020 18:17

3. Off anonim 5 zırvalamışsın gerçekten.

15 mart 2020 18:26

4. Süslü karşısındakini yermekten saldırmaktan ona darbeler indirmekten hoşlanan erkek tipi var, onu anlarsınız zaten normal uyarma değil tatlım çorbayı çok sesli içiyorsun falan gibi bir uyarma değil bu ne ya bıyığın çıkmış iğrendim amcama benzemişsin tarzı, giysilerin de sıkıcı ha x'in sevgilisi y hiç böyle değil benzeri hanzo, manipülatif uyarılar. Bu sözlükte çok gördüm bu tip erkeği. Kızlar duruma uyanıp soru açmışlar hep. Bu tip davranış normal değildir özgüven baltalayıp kadını acizleştirip benden başkası bakmaz senin gibi ayıya fikrini beynine iyice yerleştirerek kdına hem eziyet edip hem de bu eziyetten kurtulamaması için korku salarlar benden başkası nah bakar senin gibi vasata/çirkine/şişkoya/sıkıcıya vs diye. Eğer tanımladığım tip buna uyuyorsa yol verin acil.

15 mart 2020 18:28

5. Hele pardon boy ve buruna laf eden adamı yanınızda bir saniye daha tutmayın. Baştan neden sevgili oluyorsun benimle sevgili davar? Boyum belli suretim belli. Amaç eziyet amaç ezmek üzmek kişiliğini karakterini zedeleyerek kendine bir köle yaratmak. Gelmeyin bu oyunlara.

15 mart 2020 18:29

6. anonim 5 kadınım ve kıllı bir mağara adamıyla birlikte olmak istemiyorum. ve ne var biliyor musun ülkenin geneli bu şekil. erkekler de kıllarını alsınlar diye imza kampanyası başlatır mısın change.org'dan pls

15 mart 2020 18:57

7. Hayır zaten kol kılı kırmızı çizgimdir, hayatımdaki kişi kol kıllarımla ilgili bir laf edecek olursa poposuna tekmeyi yer :d onun dışında canım ne zaman epilasyon yapmak isterse o zaman yapıyorum bir yorum yaparsa sir ağdayla tanıştırırım kendisini :) ama hayatıma giren uzun ilişki yaşadığım erkeklerden hiçbiriyle böyle bir problem yaşamadım, şimdiki erkek arkadaşımın da umrunda değil.

15 mart 2020 23:24