kuzenimin eşinin benim hakkımda çıkarttığı dedikodu ?

kızlar şimdi olayı size özet geçiyorum benim dayımın oğlu var 4 yaş büyük benden ben çok severim onu annem ve yengem çalıştığı için bizi anneannem büyüttü kendi abimden hiçbir farkı yok benim için. uzun süreli bir ilişkisi vardı geçen sene evlendiler vs. nişanlanana kadar kız gayet normaldi herkes çok seviyordu ama benim bazı endişelerim vardı bana samimi gelmiyordu bende kimseye yalandan canım cicim diyemem ne hissedersem onu yansıtırım. nişanlandılar ve kız gerçek yüzünü gösterdi kuzenimi herkesten kopardı şuan ne annesiyle ne babasıyla ne de kardeşleriyle konuşuyor kuzenim. başka bir kuzenimin eşine benim hakkımda o benim kocama boş değil ona aşık o yüzden bana öyle davranıyordu demiş. bu arada benim de 5 yıllık ciddi bir ilişkim vardı yakın bir zamanda bitti bunu bile bile demiş. ben şimdi ne yapayım nasıl bir yol izleyin bana yardımcı e lütfen

1. Evlilik hukuki bir sözleşmedir ve sen taraflardan biri değilsin. Her ne olursa olsun uzak durmanı tavsiye ederim çünkü 'sana ne?' Sorusuna verecek bir cevabın yok.

7 şubat 2020 22:01

2. Kendi ailemi dusunuyorum da kuzenimin esi benim hakkinda boyle konussa basta dayim ve yengem kenara cekip kuzenimin agzina eder karin delirdi mi senin diye sonra butun aile kuser. Bu cok igrenc bir iftira yani ailemizde asla ve asla akraba evliligi de olmadigi icin kuzenler arasinda boyle bir lafin ortaya atilmasi abi kardes arasinda iliski var demekle es deger. Bu dedikoduyu ben olsam gider herkese yayardim ne olacaksa olsun bu nasil bir pislik nasil bir pis zihniyet anlamadim.

7 şubat 2020 22:05

3. Merhaba, iyiliğiniz için söylüyorum haddiniz değil uzak durun. Size ne? Ailesiyle annesiyle babasıyla konuşmayı kesmiş. Siz kim oluyorsunuz kuzeni olarak. Uzak durun yeter.

7 şubat 2020 22:11

4. Arkadaşlar zaten bana ne, ben işin o kısmında değilim. Kendisine tapılmasını seven biri ben yapmadığım için bana karşı iftira atan biri. Ben nasıl bir insan olduğunu anlatmaya çalışıyorum yoksa bana ne bokunda boğulsun.

7 şubat 2020 22:14

5. Sizin düzgün bir imajınız varsa niye korkuyorsunuz? Sizi tanıyan biri hiç öyle olur mu öyle şey der haddini bildirir.

7 şubat 2020 22:19

6. ben olsam kuzenimi arar evimize cagirir bir guzel olanlari anlatirdim. annem de yanimizda sahit olarak tutardim gorsun ne konusuldugunu. sana her zaman kapimizin acik oldugunu ancak esinin ailemizden uzak durmasini tembihlerdim. sonucta kardes gibiymissiniz, bu kadar soz hakkinizin oldugunu dusunuyorum.

7 şubat 2020 23:22

7. A2 ve a4 yavrum siz iyi misiniz cidden? Olay evden koparılmak değil.

8 şubat 2020 05:01

8. Gerçekten kardeş gibi büyüyen kuzenler arasında böyle bir uzaklaşma olmuyor genelde.

Şimdi bizler de kuzenlerle kardeş gibi büyüdük. Kuzenim eşine şunu diyebilir kendine gel o benim kuzenim biz kardeşiz. Ben de eşime bunu diyebilirim kuzenlerim için. Benim aile ilişkilerime karışma sen görüşmek istemezsen görüşme diye.

Görünen o ki kuzen sadece size değil tüm ailesine sırt çevirmiş. Demekki o kadar da iyi değilmiş aranız. Yada kuzen kolay manipüle edilen birisi ki eşinin lafıyla ailesine sırt çevirmiş.

8 şubat 2020 10:06

9. Anonim 12 sen gerizekalı mısın okuduğunu anlama kabiliyetin var mı acaba senin? Sevmediğim için gerekmedikçe muhattap olmadım gördüğüm yerde selamımı verdim kimseye hakkında atıp tutmadım ve suçlu yine ben oldum öyle mi of çok salaksın çok

8 şubat 2020 22:51

10. Sen sevmediğin bir insana samimi davranmayınca ona trip atmış mı oluyorsun der misin bana herkese canım cicim mi davranıyorsun. Asıl terbiyesiz olan sensin bana burda o lafları dediğin için, ateş olmayan duman çıkmazmış ben abim diyorum sen ne diyorsun pis zihniyetli

9 şubat 2020 21:22